Το ασύλληπτο ρεκόρ καρτών του Βεράτι και το "πέσιμο" σε Ρονάλντο από Ραϊόλα!

Ο Μάρκο Βεράτι απέδειξε με τον πλέον οδυνηρό τροπο για την Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν έχει αντίπαλο όσον αφορά στη συλλογή κίτρινων καρτών, παρόλα αυτά ο Μίνο Ραϊόλα έσπευσε να τον υπερασπιστεί ρίχνοντας το γάντι στον... Κριστιάνο Ρονάλντο!

PSG's Marco Verratti, center, reacts after the red card by German referee Felix Brych, right, during the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Marco Verratti, center, reacts after the red card by German referee Felix Brych, right, during the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Εάν υπάρχει ένα άτομο που απογοήτευσε περισσότερο από όλους τους Παριζιάνους το βράδυ της Τρίτης στο "Παρκ Ντε Πρενς" αυτός ήταν ο Μάρκο Βεράτι.

Ναι μεν ξεκίνησε δυναμικά και ήταν από τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας του απέναντι στην Ρεάλ όμως στη συνέχεια εγκλωβίστηκε στις "δαγκάνες" που έστησε ο Ζιντάν στον άξονα με την παρουσία των Κόβατσιτς και Καζεμίρο (αλλά και τις βοήθειες των Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ) και σχεδόν... εξαφανίστηκε.

Πέρα όμως από την αγωνιστική του πτώση όσο περνούσε η ώρα ο Ιταλός διεθνής αμυντικός χαφ "ξενέρωσε" το κοινό των Παριζιάνων με τη φάση του 66ου λεπτού: όταν "τρελάθηκε" με την απόφαση του Μπριχ να μη δώσει φαόυλ υπέρ του και έτρεξε να του διαμαρτυρηθεί "face to face", με τον Γερμανό να του δείχνει δικαιολογημένα δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον στέλνει στα αποδυτήρια πρόωρα.

Η αποβολή αυτή ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρόκριση για την Ρεάλ Μαδρίτης που είχε ήδη υπέρ της το 3-1 από το ματς της Μαδρίτης και το 1-0 στον αγώνα από το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 51', με τους λάτρεις της στατιστικής να επισημαίνουν το "πάθος" του Βεράτι με το να μαζεύει κάρτες!

German referee Felix Brych, right, shows the red card to PSG's Marco Verratti, left, during the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
German referee Felix Brych, right, shows the red card to PSG's Marco Verratti, left, during the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, σε 313 ματς που έχει λάβει μέρος ο άλλοτε άσος της Πεσκάρα έχει δει 86 φορές κάρτα κίτρινου χρώματος (μία ανά 3,5 ματς κατά μέσο όρο!) ενώ έχει και 8 κόκκινες κάρτες, εκ των οποίων οι 7 έχουν έρθει μέσω δύο κίτρινων καρτών (3 κόκκινες σε 44 ματς στο Champions League).

Όλα αυτά πάντως δεν στάθηκαν αρκετά στον Μίνο Ραϊόλα για να έχει παράπονα για τον πελάτη του, με τον διάσημο μάνατζερ να ρίχνει μάλιστα βολές στον... Κριστιάνο Ρονάλντο!

"Οι διαμαρτυρίες ήταν προϊόν της απογοήτευσης ενός παίκτη που ήθελε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του για να προκριθεί.

Ήταν μία αντίδραση ενστίκτου και υπερηφάνειας. Επιπλέον, ο Ρονάλντο είχε διαμαρτυρηθεί πάρα πολλές φορές αλλά του χαρίστηκε ο διαιτητής, ακόμα και όταν πήγε να κλωτσήσει τον Ντάνι Άλβες.

Η κόκκινη κάρτα δεν μπορεί να ακυρώσει τα πάντα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Βεράτι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα μαζί με τον Αρεολά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK