Αυτός είναι ο συμπαίκτης του Ρονάλντο που μιζέριασε μετά την γκολάρα!

Παροξυσμό έπαθε ο όλος ο κόσμος και ο πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης με τη γκολάρα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Ωστόσο ένας συμπαίκτης του σταρ ήταν... σκανδαλωδώς αδιάφορος (VIDEO).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
cristiano ronaldo AP IMAGES

Ο κακός χαμός έγινε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο... πέταξε στους ιταλικούς ουρανούς και "σκότωσε" τον Μπουφόν μ' ένα ψαλιδάκι που θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι συμπαίκτες του Πορτογάλου σούπερ σταρ τα... έσπασαν, πανηγυρίζοντας τη γκολάρα του ηγέτη τους σαν μην υπήρχε... αύριο.

Βέβαια, υπήρξε ένας που το γκολ του CR7 του φάνηκε σαν ένα κοινό πλασέ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο δεύτερος σταρ της Ρεάλ, πίσω από τον Ρονάλντο έμεινε παγερά αδιάφορος στους πανηγυρισμούς των υπολοίπων, γεγονός που... έπιασε η κάμερα και έχει γίνει viral.

Μήπως ο Μπέιλ δεν... καίγεται και τόσο για το τι συμβαίνει στη "Βασίλισσα", επειδή ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή στην Αγγλία; Ίδωμεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK