Έχει 1.000.000.000 ευρώ ο Ράμος να πληρώσει για τον... Σαλάχ;

Ο Σέρχιο Ράμος προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις με το μαρκάρισμά του πάνω στον Σαλάχ στον τελικό του CL, ένα όμως άτομο αποφάσισε να τραβήξει μακριά το σχοινί. Διαβάστε το story.

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Δεν είναι τρολ, δεν είναι fake news, δεν είναι φάρσα. Ο Σέρχιο Ράμος "τσάντισε" αρκετό κόσμο, κυρίως φίλους της Λίβερπουλ, για τον τρόπο που μάρκαρε τον Μοχάμεντ Σαλάχ κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League, που προκάλεσε τον τραυματισμό του Αιγύπτιου, ωστόσο ένα άτομο πήρε την απόφαση να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

Πώς; Μέσω καταγγελίας που έκανε στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με τον Αιγύπτιο δικηγόρο, Μπασέμ Γουαμπά, να κάνει μήνυση στον Σέρχιο Ράμος και να ζητάει ως αποζημίωση το ποσό των 1.000.000.000 ευρώ "επειδή προκάλεσε ηθελημένα σωματική και ψυχική ζημιά σε ένα ολόκληρο έθνος και στον πιο διάσημο παίκτη του.".

Μάλιστα, ο δικηγόρος γνωστοποίησε την καταγγελία του μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της πατρίδας του "Sada El-Balad" ενώ αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που κερδίσει την υπόθεση και αποζημιωθεί, θα καταθέσει τα χρήματα στον φιλανθρωπικό οργανισμό "Long Live Egypt Fund".

News 24/7

24MEDIA NETWORK