Γιόρτασαν την κούπα με κούρεμα στα αποδυτήρια!

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν έξαλλα το 12ο Champions League εντός γηπέδου και στα αποδυτήρια το γιόρτασαν κουρεύοντας έναν από τους πρωταγωνιστές του θριάμβου (VIDEO)!

Αυτό θα πει η ευτυχία να μην έχει ταβάνι! Ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του κατέκτησαν το 2ο συνεχόμενο Champions League, τρίτο την τελευταία 4ετία και 12ο συνολικά στην ιστορία του συλλόγου και φρόντισαν να το γιορτάσουν με ιδιαίτερο τρόπο όχι μόνο εντός γηπέδου στο πλαίσιο της απονομής αλλά και εντός των αποδυτηρίων.

 

Πρωταγωνιστές ήταν δύο παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα των "μερένγκες" στον τελικό, οι Βραζιλιάνοι Μαρσέλο και Καζεμίρο (ο δεύτερος έγινε μόλις ο 6ος Βραζιλιάνος που σκοράρει σε τελικό Champions League), με τον αριστερό μπακ της Ρεάλ να αναλαμβάνει να απαλλάξει τον συμπατριώτη του από τα μαλλιά στο κεφάλι...

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΕΜΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΣΕΛΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ: ΡΕΑΛ:

 

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!