Μπέιλ: "Το γκολ με την Ατλέτικο το σπουδαιότερο της καριέρας μου"

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Champions League, στη γενικότερη παρουσία του στους "μερένγκες", ενώ αποκάλυψε ποιο γκολ ξεχωρίζει από τη μέχρι στιγμής πορεία του.

Μπέιλ: "Το γκολ με την Ατλέτικο το σπουδαιότερο της καριέρας μου"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η Ρεάλ είναι μία απίστευτη εμπειρία για μένα. Είναι προφανώς ένας τεράστιος σύλλογος με υψηλές προσδοκίες. Βρίσκομαι εδώ και τα πηγαίνω καλά. Έχουμε κατακτήσει τέσσερα τρόπαια, τα οποία είναι μία καλή αρχή, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε κι άλλα.

Πολλά πράγματα έχουν πάει καλά. Νιώθω πως έχω βελτιωθεί σ' αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού μου, όπως για παράδειγμα στα τελειώματα. Θεωρώ πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω".

Για την κατάκτηση του "Decima" την πρώτη σεζόν του στην ομάδα:

"Θυμάμαι όταν με έφερε ο πρόεδρος, το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι πως με απέκτησε προκειμένου να κατακτήσουμε το 10ο Champions League. Ένας σημαντικός λόγος για να έρθω στην ομάδα ήταν φυσικά να παίξω στο Champions League, αλλά και να το κερδίσω. Το ότι το κατάφερα στην πρώτη χρονιά μου ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Οι σκηνές που ακολούθησαν μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο ήταν

Για το αν το γκολ απέναντι στην Ατλέτικο ήταν το σπουδαιότερο στη -μέχρι στιγμής- καριέρα του:

"Ναι, προφανώς ήταν η πιο μεγάλη στιγμή. Θυμάμαι την μπάλα να πηγαίνει αργά στον αέρα και σκεφτόμουν το πώς θα την στείλω στα δίχτυα".

Για το αν η κατάκτηση του Champions League άλλαξε το κίνητρο που έχει πλέον για τη διοργάνωση:

"Όχι, νομίζω πως ανεξάρτητα ποιο είναι το τρόπαιο, θέλεις πάντα να κερδίζεις, είτε το έχεις κερδίσει κατά το παρελθόν είτε όχι".

Για τους εφετινούς στόχους:

"Είναι μία "ενοχλητική" σεζόν κατά κάποιον τρόπο λόγω των τραυματισμών. Σε ό,τι αφορά στους στόχους μας, μπορεί να είμαστε λίγο πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Θα προσπαθήσουμε σκληρά ώστε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και ελπίζουμε να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε ως ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK