Ομολογία: Ο Ισπανός διαιτητής που δεν είδε πέναλτι στον Βάσκεθ

Ο παλαίμαχος Ισπανός διαιτητής Ιτουράλδε Γκονζάλεθ, εξέφρασε τη γνώμη του για το μαρκάρισμα του Μπενάτια στον Λούκας Βάσκεθ. Ήταν πέναλτι ή όχι; Διαβάστε τι είπε στην "As".

Ομολογία: Ο Ισπανός διαιτητής που δεν είδε πέναλτι στον Βάσκεθ
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι ο συναρπαστικός αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους για την προημιτελική φάση του Champions League, όδευε σε έπος... αλά Ρόμα, ένα αμφιλεγόμενο σφύριγμα του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, έμελλε να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ο Άγγλος ρέφερι, στο 93' λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ... έδειχνε 3-0 υπέρ της "μεγάλης κυρίας", δεν δίστασε να δείξει την άσπρη βούλα του πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Μπενάτια πάνω στον Λούκας Βάσκεθ μέσα στην μικρή περιοχή, χωρίζοντας έτσι την ποδοσφαιρική κοινότητα σε δύο "στρατόπεδα".

Σε αυτούς που πιστεύουν ότι ορθώς καταλόγισε το πέναλτι υπέρ των "μερένγκες", και σε αυτούς που νομίζουν ότι ο Όλιβερ εξάντλησε κάθε αυστηρότητα.

Ο παλαίμαχος Ισπανός διαιτητής Ιτουράλδε Γκονθάλεθ, τοποθετήθηκε στην "As" επί του θέματος και σχολίασε την περιβόητη απόφαση που έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League και την Γιουβέντους στο σπίτι της.

"Η φάση ήταν αρκετά δύσκολη" είπε αρχικά και συνέχισε: "Το μαρκάρισμα του Μπενάτια δεν αρκεί για να νοείται ως παράβαση. Δεν θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Εγώ στην θέση του δεν θα το σφύριζα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK