Ο Κριστιάνο εμπνεύστηκε τη γκολάρα από το ψαλίδι του... γιου του!

Ο Ρονάλντο τρέλανε τον πλανήτη με το ψαλίδι του κόντρα στην Γιουβέντους όπου πήδηξε στον Θεό για να νικήσει τον Μπουφόν και οι Αργεντινοί ανακάλυψαν πως η πηγή του... του καλού ήταν ο γιος του (VIDEO)!

Ο Κριστιάνο εμπνεύστηκε τη γκολάρα από το ψαλίδι του... γιου του!

Λένε πως το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, με πατέρα και γιο να έχουν αναπτύξει μία τρομερή χημεία μεταξύ τους.

Αυτή φάνηκε ακόμα και στο τελευταίο ποδοσφαιρικό κομψοτέχνημα που φέρει την υπογραφή του CR7, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αφήνει άγαλμα τον Μπουφόν με το εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του και αργεντίνικο μέσο να γυρίζει έναν μήνα πίσω και να θυμίζει πως και ο γιος του είχε πράξει κάτι ανάλογο.

Συγκεκριμένα, το "Tyc Sports" δημοσίευσε, λίγο μετά το γκολ του Ρονάλντο με την Γιουβέντους, video με τον γιο του, όταν είχε πετύχει ανάλογο γκολ.

Πότε; Στο φινάλε του Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Μπερναμπέου" και σκόραρε με ψαλίδι μετά από σέντρα που του έκανε ο Λούκας Βάθκεθ, εμπνέοντας τον πατέρα του να κάνει το ίδιο (σε πιο εξελιγμένη μορφή) μετά τη σέντρα του Καρβαχάλ για να φτάσει τα 119 γκολ στο Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK