Ο Κριστιάνο μόνο ως... μοντέλο μπορούσε να πετάξει για το Μόναχο!

Η Ρεάλ αναχώρησε με προορισμό το Μόναχο για τον πρώτο ημιτελικό UCL με την Μπάγερν και τρεις άσοι της έκλεψαν την παράσταση. Με πόζες βγαλμένες από... πασαρέλα (PHOTOS).

Ο Κριστιάνο μόνο ως... μοντέλο μπορούσε να πετάξει για το Μόναχο!

Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και τώρα... Μπάγερν! Ο φετινός δρόμος της Ρεάλ προς το τρίτο διαδοχικό τρόπαιο Champions League μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να δείχνει πάντως χαρακτήρα και κλάση έχοντας αποκλείσει ήδη τους Παριζιάνους και τους Τορινέζους και να ονειρεύεται τώρα τον τελικό του Κιέβου.

Το τελευταίο εμπόδιο που της έμεινε είναι φυσικά υψηλό, αυτό της μόνιμης πρωταθλήτριας Γερμανίας των τελευταίων έξι ετών και πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2013 (Ρεάλ-Μπάγερν συνθέτουν το πιο... πολυφορεμένο ζευγάρι στη διοργάνωση), ωστόσο οι "μερένγκες" δείχνουν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους στο θεσμό αυτό και εμφανίζονται με ανεβασμένη ψυχολογία.

Το πόσο άνετοι είναι, το έδειξαν μάλιστα τρεις παίκτες του Ζιντάν ενόψει της αναχώρησης της αποστολής της Ρεάλ για το Μόναχο, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μαρσέλο και Καζεμίρο να παρουσιάζονται αψεγάδιαστοι μέσα στα κοστούμια τους (και με αθλητικό παπούτσι για υπόδημα) και να ποζάρουν με στιλ και αέρα μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Τόσο κατά την έλευσή τους στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης όσο και μέσα στο αεροπλάνο...

Ο Κριστιάνο μόνο ως... μοντέλο μπορούσε να πετάξει για το Μόναχο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK