Ο παίκτης της Ρεάλ που παραδέχθηκε... σφαγή!

Ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Champions League, και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ο διαιτητής Τσακίρ... έκλεισε τα μάτια του στην -ίσως- πιο κρίσιμη φάση του ματς. (VIDEO)

Ο παίκτης της Ρεάλ που παραδέχθηκε... σφαγή!
AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ Μαδρίτης "σφράγισε το εισιτήριο" για τον τελικό του Κιέβου στις 26 Μαΐου, και περιμένει να μάθει απέναντι σε ποια ομάδα θα υπερασπιστεί τον... θρόνο του Champions League.

Βέβαια, για να περάσουν οι "μερένγκες" το σκόπελο της Μπάγερν Μονάχου έπρεπε να "κλείσει" τα μάτια του ο διαιτητής, Τσακίρ, στην -ίσως- πιο κρίσιμη στιγμή της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ των Μαδριλένων, ρωτήθηκε για το χέρι που δεν δόθηκε εις βάρος της ομάδας του στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1, και παραδέχθηκε ότι ο Τούρκος ρέφερι θα έπρεπε να υποδείξει την παράβαση του πέναλτι.

"Ναι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου", είπε ο Μαρσέλο σε ερώτηση που του έγινε και πρόσθεσε: "Θεωρώ πως ήταν πέναλτι, όμως, δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές. Έχουμε αδικηθεί και εμείς πολλές φορές. Για τον διαιτητή ήταν μία δύσκολη φάση, γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές παρεμβάλλονταν στο οπτικό του πεδίο. Αν σας πω πως δεν χτύπησε στο χέρι μου, θα σας έχω πει ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK