Ο Μπέιλ "παράτησε" τους συμπαίκτες του και... κλείστηκε στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ

True story: τη ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύριζαν στ' αποδυτήρια του Ολιμπίνσκι, ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν σε αυτά της... Λίβερπουλ. Ο Ουαλός ήταν και είναι "ξένο σώμα", οπότε η αποχώρηση θεωρείται δεδομένη!

Real Madrid's Gareth Bale celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Gareth Bale celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP IMAGE

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να αναδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης του ματς στον μεγάλο τελικό του Champions League, όμως αυτό που έκανε μετά την απονομή και τη λήξη των πανηγυρισμών στο γήπεδο, ουδείς το περίμενε.

Ο Ουαλός ήταν από τους πρώτους που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και αντί να οδεύσει προς τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, προτίμησε να κατευθυνθεί σε αυτά της Λίβερπουλ, όπου παρέμεινε για περίπου 20 λεπτά, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Ο 28χρονος αστέρας αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο με τους ηττημένους προκειμένου να συναντήσει τον φίλο του και ποδοσφαιριστή των "κόκκινων", Άνταμ Λαλάνα, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στη Σαουθάμπτον, τόσο στα φυτώρια όσο και στη πρώτη ομάδα για μία χρονιά.

Πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση του μεσοεπιθετικού να μην ακολουθήσει απευθείας τους υπόλοιπους Μαδριλένους στη "γιορτή" των αποδυτηρίων, ίσως "κρύβει" μία δυσαρέσκεια, την οποία "έβγαλε" και την επόμενη μέρα στον γύρο του θριάμβου με το λεωφορείο του συλλόγου.

Αντί να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της οροφής, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ευρωπαϊκού τελικού προτίμησε να σταθεί στη πίσω πλευρά, φανερώνοντας με τον τρόπο του πως η παραμονή του στην Ισπανία την επόμενη χρονιά δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Άλλωστε πολλές ομάδες από την Αγγλία έχουν ενδιαφερθεί για τον Μπέιλ, με τη Μάντσεστερ Γιουάιτεντ να επιθυμεί "διακαώς" την απόκτησή του. Μόνο που θα πρέπει να τα "σκάσει" χοντρά, αφού ο σούπερσταρ των "μερένγκες" κατάφερε να αυξήσει ξανά τις... μετοχές του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK