Ο πιο φανατικός... φαν του Ρονάλντο ήταν στο ΓΣΠ

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" στο ματς του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον τύπο που δεν αφήνει τον Κριστιάνο να φύγει ποτέ από πάνω του. Κοιμάται, ξυπνάει και ζει μαζί του. Δείτε και θα καταλάβετε.

Ο πιο φανατικός... φαν του Ρονάλντο ήταν στο ΓΣΠ
AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον αγαπούν ή (αγαπούν να) τον μισούν - όπως και τόσους άλλους σούπερ σταρς.

Ο φίλαθλος που εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "ΓΣΠ", για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον ΑΠΟΕΛ, ανήκει, αναμφίβολα, στην πρώτη κατηγορία: των αμέτρητων φανς του Πορτογάλου.

Η λατρεία του μάλιστα για τον "CR7" έχει ξεπεράσει τα όρια της ψύχωσης, διότι -αν πιστέψουμε πως πρόκειται για μόνιμο και όχι προσωρινό tattoo- έχει "στολίσει" όλη την πλάτη του, από πάνω μέχρι κάτω, με το όνομα και τον αριθμό του. Σαν να φοράει τη φανέλα του Κριστιάνο. Τέτοια πώρωση...

Δεν θέλουμε να φανταστούμε πώς θα πανηγύρισε τα δυο γκολ που ο ηγέτης της "βασίλισσας" σημείωσε στο 6-0 επί της ομάδας του Γιώργου Δώνη, φτάνοντας στο μαγικό αριθμό 100!

Μερικές φορές η τρελά δεν πάει στα βουνά. Φτάνει μέχρι τη Λευκωσία.

A fan of Real Madrid's Cristiano Ronaldo shows his tattoo before the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Real Madrid at GSP stadium, in Nicosia, on Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Ρονάλντο AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

News 24/7

24MEDIA NETWORK