Ο Ρονάλντο τους τρέλανε ΟΛΟΥΣ με ατάκα-δηλητήριο για... Νεϊμάρ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτα εξαπέλυσε τη "βόμβα" αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως η νέα σεζόν να μην τον βρει στην Μαδρίτη και έπειτα προχώρησε σε επεξηγήσεις, χαρίζοντας άκρως εντυπωσιακές ατάκες για τα χρήματα, τους τίτλους του αλλά και το αν ζηλεύει τον... επικείμενο διάδοχό του στην Ρεάλ, Νεϊμάρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ρονάλντο τους τρέλανε ΟΛΟΥΣ με ατάκα-δηλητήριο για... Νεϊμάρ!

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρία! Πέντε τρόπαια Champions League έχει ήδη στη συλλογή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, 1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 4 με την Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλα αυτά το φινάλε του τελικού στο Κίεβο αντί να τον βρει μέσα στην ευτυχία, τον βρήκε να κάνει δηλώσεις όπου άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της αποχώρησής του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλος ο ντόρος που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του αμέσως μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ και λίγο πριν την απονομή, ώστε να ... επανέλθει στο φλέγον θέμα και να κάνει νέες δηλώσεις στη μεικτή ζώνη.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Εκεί, φρόντισε να ανάψει νέες... φωτιές, αφού ξεκαθάρισε πως δεν είναι το οικονομικό κομμάτι που παίζει ρόλο στις αποφάσεις του ενώ άφησε και σπόντα για τον... Νεϊμάρ, που ακούγεται εδώ και μήνες πως είναι ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ για διάδοχος του Πορτογάλου.

"Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τα πω αυτά αλλά ήμουν ειλικρινής και δεν μετανιώνω. Προφανώς έχω κάτι να πω αλλά θα μιλήσω μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το θέμα που έχει προκύψει, έρχεται από μακριά. Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα", τόνισε αρχικά ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος ερωτηθείς για το αν έχει στενοχωρηθεί που η Ρεάλ εμφανίζεται διατεθειμένη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για τον Νεϊμάρ είπε:

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, and his girlfriend Georgina Rodriguez celebrate after the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. Madrid defeated Liverpool by 3-1. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, and his girlfriend Georgina Rodriguez celebrate after the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. Madrid defeated Liverpool by 3-1. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

"Έχω 5 Champions League και 5 Χρυσές Μπάλες. Γιατί να ζηλεύω κάποιον; Τον Νεϊμάρ; Δεν φοβάμαι κανέναν. Είμαι πρώτος σκόρερ στο Champions League για έξι διαδοχικές σεζόν.

Ήμουν ήδη στην ιστορία και τώρα είμαι ακόμα περισσότερο. Δεν έχω να πω κάτι για τον Φλορεντίνο Πέρεθ, έχουμε μία φυσιολογική επαγγελματική σχέση.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα: η ζωή δεν είναι μόνο δόξα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK