Ο Ζιντάν σήκωσε το γάντι και ο Λάσο το... καταευχαριστήθηκε!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε στην "πρόκληση" που του έβαλε ο Πάμπλο Λάσο μία εβδομάδα νωρίτερα και ο τεχνικός της μπασκετικής Ρεάλ έδειξε τη χαρά του με "βομβαρδισμό" στο Twitter!

Real Madrid's Isco hugs coach Zinedine Zidane, right, after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Isco hugs coach Zinedine Zidane, right, after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Challenge Accepted! Ο Πάμπλο Λάσο οδήγησε την περασμένη Κυριακή (20/5) την Ρεάλ στην κατάκτηση της Euroleague για 10η φορά στην ιστορία της και πέρα από την αμέτρητη χαρά που έδωσε στους πολυάριθμους οπαδούς του συλλόγου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, έφερε έξτρα πίεση στον... Ζινεντίν Ζιντάν.

Και αυτό γιατί η δική του Ρεάλ είχε ήδη πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League για τρίτη διαδοχική σεζόν και ήξερε πως αν έκανε θρι-πιτ απέναντι στην Λίβερπουλ θα έγραφε ιστορία: με την Ρεάλ να γίνεται για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης την ίδια χρονιά τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ!

Ε, όπως γίνεται αντιληπτό από το αποτέλεσμα του Σαββάτου στο Κίεβο, η ποδοσφαιρική Ρεάλ μιμήθηκε την μπασκετική (φτάνοντας μάλιστα τα 13 Champions League!) και το μοναδικό και ανεπανάληπτο τρεμπλ είναι γεγονός, με τον Πάμπλο Λάσο να σπεύδει να τονίσει αυτό το τεράστιο επίτευγμα μέσω Twitter.

"Μαμά μου... Μπέιλ", έγραψε μετά το γκολ της χρονιάς στην Ευρώπη από τον Ουαλό με το οποίο έγινε το 2-1 στον τελικό, λίγη ώρα αργότερα έγραψε "Πιο κοντά", όταν ο Μπέιλ έκανε το 3-1 με τη "συνδρομή" του γκαφατζή Κάριους ενώ στο φινάλε του τελικού έκανε ποστάρισμα, που δείχνει τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους της Ρεάλ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για τη σεζόν 2017-18!

"Και τώρα πρωταθλητές Ευρώπης, χρονιά για να θυμόμαστε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ", έγραψε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK