Οι 120 ώρες της Ρεάλ πριν τη σέντρα με την Μπάγερν

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι θέλοντας να φτάσει σε τρεις σερί κατακτήσεις. Το παιχνίδι με την Μπάγερν, λοιπόν, αποτελεί δύσκολο εμπόδιο και ο Ζιντάν έχει...μαντρώσει τους παίκτες του με σκοπό να σκέφτονται ΜΟΝΟ τη μπάλα.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, third left, gives directions to his players during a training session in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Monday, Dec. 11, 2017. Real Madrid will play against Al Jazira Club on Wednesday in a Club World Cup semifinal soccer match. (AP Photo/Hassan Ammar)
real proponisi AP IMAGES

Με τη μορφή που γνωρίζουμε σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ ( από το 1992-1993 δηλαδή ), καμία ομάδα δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει τρεις συνεχόμενες σεζόν το τρόπαιο. Μόνο η Ρεάλ το κατάφερε το 2016 και το 2017. Έτσι και το καταφέρει και φέτος όμως, θα μπει σε ένα ξεχωριστό κλαμπ.

Η Μπάγερν είναι η τελευταία ομάδα που πήρε τρεις σερί φορές το τρόπαιο, όχι ως Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ως κύπελλο πρωταθλητριών το 1974, 1975 και 1976. Έτσι, η ομάδα του Ζιντάν έχει ένα επιπλέον... κίνητρο την ερχόμενη Τετάρτη στο Μόναχο.

Όπως γράψει η Marca, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει προετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα για τις πέντε μέρες που ακολουθούν, με σκοπό οι παίκτες του να είναι ψυχολογικά και σωματικά έτοιμοι για τη μεγάλη μονομαχία.

-- Την Παρασκευή έχει δώσει ρεπό, αλλά ξεκαθάρισε πως θέλει οι παίκτες του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

-- Το Σάββατο θα γίνει η πιο έντονη προπόνηση των επόμενων πέντε ημερών. Ο Ζιντάν θα φτάσει στα... άκρα του τους παίκτες του από θέμα φυσικής κατάστασης.

-- Κυριακή και Δευτέρα θα ακολουθήσουν νέες προπονήσεις σε χαμηλότερο τέμπο, που θα έχουν περισσότερο τακτική, αλλά και ασκήσεις. Την Δευτέρα πιο χαλαρά όμως.

-- Την Τρίτη η αποστολή της Ρεάλ θα ταξιδέψει για την Γερμανία και θα μείνει στο Hilton Park. Ίσως γίνει χαλαρή προπόνηση. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ζιντάν με έναν παίκτη του.

-- Την Τετάρτη τέλος, είναι το παιχνίδι. Επιστροφή στη δράση δηλαδή μετά το ματς με την Μπιλμπάο στις 18/4.

News 24/7

24MEDIA NETWORK