Όταν ο Ράμος "καταράστηκε" τον Χάμες

Σαν κάτι να ήξερε το καλοκαίρι ο Σέρχιο Ράμος. Ρεάλ και Μπάγερν θα βρεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Champions League, με τον Ισπανό να έχει προλάβει να ευχηθεί... τα χειρότερα στον Κολομβιανό από τον περασμένο Ιούλιο.

Real Madrid Sergio Ramos, right, celebrates his goal with teammate James Rodriguez, left, during a Spanish La Liga soccer match against Rayo Vallecano at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 8, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid Sergio Ramos, right, celebrates his goal with teammate James Rodriguez, left, during a Spanish La Liga soccer match against Rayo Vallecano at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 8, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP IMAGE

Το καλοκαίρι του 2017 ο Χάμες Ροντρίγκες αποχωρούσε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, "μετακομίζοντας" υπό τη μορφή δανεισμού στην Μπάγερν Μονάχου, αφού στην ομάδα του Ζιντάν δεν μπόρεσε ποτέ να αποκτήσει μόνιμη θέση βασικού.

Η παρουσία του όμως στους Βαυαρούς έχει δώσει στον Κολομβιανό άσο την ευκαιρία να "αναγεννηθεί", κερδίζοντας μία θέση στην ενδεκάδα με τα έξι γκολ και τις έντεκα ασίστ του σε όλες τις διοργανώσεις του συλλόγου.

Η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Champions League είχε κέφια με τους Μαδριλένους ν' αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Γερμανίας ή αλλιώς τον διεθνή μεσοεπιθετικό να συναντά τη πρώην για λογαριασμό της νυν ομάδας του.

Ένας όμως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ και συγκεκριμένα ο Σέρχιο Ράμος είχε προβλέψει τη συνάντηση των δύο κλαμπ στη διοργάνωση από τον περασμένο Ιούλιο, όταν είχε ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Χάμες στη Μπάγερν.

Ο "προφήτης" διεθνής αμυντικός, μπορεί να είχε ευχηθεί " ό,τι καλύτερο στο καινούριο "βήμα" της καριέρας σου" προς τον Κολομβιανό αστέρα, ωστόσο έγραψε αμέσως μετά " ...εκτός αν συναντηθούμε στο Champions League φυσικά", μετατρέποντας την ευχή σε... κατάρα.

Το μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι αν τα λόγια του Ράμος θα βγουν πραγματικά και τον Ροντρίγκες να μην βρίσκεται σε "καλή μέρα" στους μεταξύ τους ημιτελικούς. Τότε ο Ισπανός δεν θα είναι μόνο μάντης, αλλά και... Σαββατογεννημένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ TWEET ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK