Πάνω από 300.000 υπογραφές για την τιμωρία του Ράμος!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έδωσαν άφεση αμαρτιών στον Λόρις Κάριους για τις δύο γκάφες του στον τελικό κόντρα στην Ρεάλ όμως τον Σέρχιο Ράμος δεν θα τον συγχωρέσουν ποτέ για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ. Μάλιστα, κυνηγούν με εντυπωσιακό τρόπο να του επιβληθεί αυστηρή τιμωρία από την UEFA και την FIFA !

Real Madrid's Sergio Ramos, right, and Liverpool's Mohamed Salah challenge for the ball during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Real Madrid's Sergio Ramos, right, and Liverpool's Mohamed Salah challenge for the ball during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Την ώρα που ο Μοχάμεντ Σαλάχ άρχισε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον τελικό του Champions League στο Κίεβο και να δηλώσει "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Αιγύπτου, οι οπαδοί της Λίβερπουλ όχι μόνο δεν δείχνουν διάθεση να πουν "περασμένα ξεχασμένα" για τον τραυματισμό του αλλά επιζητούν την τιμωρία του "ενόχου".

Όπου ένοχος βάλτε στη θέση αυτή τον Σέρχιο Ράμος που μάρκαρε τον άσο της Λίβερπουλ στη φάση που τέθηκε νοκ-άουτ, με τους φίλους των "κόκκινους" να θεωρούν πως ο κάπτεν της Ρεάλ ενήργησε με δόλο για να προκαλέσει τον τραυματισμό του Αιγύπτιου και για το λόγο αυτό επιβάλλεται να τιμωρηθεί.

Πώς θα γίνει αυτό; Συμπλήρωσαν μία φόρμα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας " Change.org" όπου εξηγούν τους λόγους για τους οποίους ο Ράμος πρέπει να τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα, με τη φόρμα αυτή να έχει συγκεντρώσει πάνω από 300.000 υπογραφές!

"Ο Σέρχιο Ράμος εσκεμμένα κράτησε το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ κάτω από τη μασχάλη του προκαλώντας του εξάρθρωση ωμοπλάτης. Όχι μόνο έχασε το υπόλοιπο του αγώνα, αλλά χάνει επίσης το Μουντιάλ 2018.

Επιπλέον, υποκρινόταν πως δεχόταν φάουλ από τους παίκτες της Λίβερπουλ, αναγκάζοντας τον διαιτητή να δώσει κίτρινη κάρτα στον Μανέ που δεν έπρεπε να πάρει.

Ο Σέρχιο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα πολύ άσχημο παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει δίκαια τα παιχνίδια, χρησιμοποιεί κόλπα που έρχονταν ενάντια στο πνεύμα του αθλήματος και στο fair play.

Η UEFA και η FIFA θα πρέπει να λάβουν μέτρα απέναντι στον Ράμος και σε παίκτες όπως αυτός, κάνοντας χρήση του video του αγώνα, ώστε να διατηρήσουν το πνεύμα του αθλήματος", αναφέρει χαρακτηριστικά η φόρμα που έχει συμπληρωθεί.

Και η λίστα των ατόμων που βάζουν την υπογραφή τους για την τιμωρία του Ράμος ολοένα και μεγαλώνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK