Ρονάλντο αποθεώνει... Ρονάλντο!

Nα είσαι ο Κριστιάνο, να έχει πάρει το όνομά σου από τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο και να ακούς τον άνθρωπο που σε ενέπνευσε να αφιερώνει για σένα ύμνους δημοσίως...Τι άλλο πια να ζητήσεις από τη ζωή;

Με το γκολ-ποίημα που πέτυχε με ψαλίδι κόντρα στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε, απολύτως φυσιολογικά, τον παγκόσμιο θαυμασμό.

Ομως, όπως και να το κάνουμε, να σου πλέκει το εγκώμιο ο...πρώτος Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος στράικερ που χωρίς να το ξέρει χάρισε και το όνομά του στον Πορτογάλο σταρ είναι κάτι ξεχωριστό.

 

Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ, μακριά από κομπλεξισμούς και ζήλιες, είπε τα πράγματα όπως τα αισθανόταν. Και μάλλον όπως είναι. Ξεχώρισε η παρατήρησή του ότι "πλέον ο Ρονάλντο παίρνει λιγότερες μπάλες στα πόδια του αλλά μπορεί να κρίνει με πιο αποφασιστικό τρόπο τα παιχνίδια" αλλά πάνω απ' όλα "έγραψε" με την ατάκα του για το περίφημο ψαλιδάκι.

"Το τελευταίο γκολ του με το ψαλίδι ήταν κάτι το απίστευτο. Εγώ τέτοιο πράγμα δεν είχα δοκιμάσει στην καριέρα μου" είπε. Να το ακούσει ο Κριστιάνο, να φουσκώσει περηφάνια και με το δίκιο του.