Ρονάλντο: "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας μιλάω"

Πανευτυχής ήταν ο Κριστάνο Ρονάλντο μετά τα δύο γκολ του κόντρα στη Μάλμε, ωστόσο δεν έκρυψε το παράπονό του από τους δημοσιογράφους. Τι του είπε ο Ραούλ μετά το ματς.

Ρονάλντο: "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας μιλάω"

Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάλμε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 501 στην καριέρα του, αλλά και τα 323 με τη φανέλα της Ρεάλ, πιάνοντας τον Ραούλ στην πρώτη θέση με τους σκόρερ στην ιστορία των "μερένγκες".

Μετά το ματς δήλωσε:

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μοιράζομαι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ραούλ, δεν είναι κάτι που περίμενα να πετύχω όταν έφτασα εδώ. Είμαι ικανοποιημένος με το ρεκόρ και έχω μιλήσει ήδη με τον Ραούλ. Μου τηλεφώνησε για να μου δώσει συγχαρητήρια. Μου ευχήθηκε να πετύχω άλλα 300 γκολ με τη Ρεάλ".

Ωστόσο δεν έκρυψε το παράπονό του από τους δημοσιογράφους: "Όταν δεν μιλάω στον Τύπο είναι επειδή κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Δεν μιλάω περισσότερο στον Τύπο επειδή οι ερωτήσεις δεν είναι καλές, για αυτό το λόγο.

Είναι έξυπνες ερωτήσεις αυτές; Θεωρείστε εσείς έξυπνος; Για να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να είσαι έξυπνος.

Μου κάνετε ερωτήσεις για πράγματα που συνέβησαν πριν πέντε ή έξι μήνες; Ρωτήστε με για το σήμερα, όχι για πράγματα του παρελθόντος. Γιατί πρέπει πάντα να μιλάω; Δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλάω. Εάν δεν μιλήσω εγώ θα βρεθεί κάποιος άλλος παίκτης να το κάνει".

Τέλος σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το επόμενο ρεκόρ του, ο Ρονάλντο ήταν αφοπλιστικός: "Υπάρχουν κι άλλα;".

Διαβάστε ακόμη:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης

ΚΑΙ τα 501 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα VIDEO

VIDEO: Έσπασε το φράγμα των 500 γκολ ο Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK