Τα τέσσερα δάχτυλα της μαμάς του Κριστιάνο!

O Kριστιάνο Ρονάλντο έγραψε μία ακόμα χρυσή σελίδα στην καριέρα του και δεν έχασε την ευκαιρία να προσκαλέσει τη μαμά του εντός γηπέδου για να πανηγυρίσουν μαζί (PHOTOS).

Τα τέσσερα δάχτυλα της μαμάς του Κριστιάνο!

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ δεν θα μπορούσε να απέχει από το "πάρτι" που έστησε στον αγωνιστικό χώρο του "Millennium Stadium" ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να ανταλλάσει φιλιά πάθους με την αγαπημένη του μετά τον νικηφόρο τελικό κόντρα στην Γιουβέντους, δεν ήταν όμως η μόνη γυναίκα στο πλευρό του CR7.

Τα τέσσερα δάχτυλα της μαμάς του Κριστιάνο!

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, αναφερόμαστε στην Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Αβέιρο, την μητέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ που τον στηρίζει πάντα σε όλα τα βήματα της καριέρας του από μικρό παιδί, η οποία όχι μόνο πανηγύρισε μαζί του πάνω στο χορτάρι αλλά έβγαλε και αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες με το βλαστάρι της.

Φυσικά, εκείνη που ξεχώρισε ήταν αυτή που επέλεξε να ανεβάσει ο σούπερ σταρ της Ρεάλ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με την γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο να δείχνει σε όλους με καμάρι τέσσερα δάχτυλα, όσα και τα Champions League του Πορτογάλου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK