Χιονίζει στη Μαδρίτη και γλεντάει η Μπάγερν!

Το χιόνι που εμφανίστηκε για λίγη ώρα στη Μαδρίτη ξάφνιασε τους ανθρώπους της Ρεάλ και έδωσε την ευκαιρία σε αυτούς της Μπάγερν να "τρολάρουν" δίχως έλεος...

Χιονίζει στη Μαδρίτη και γλεντάει η Μπάγερν!

Ένας ιστορικός χιονιάς "χτύπησε" ξαφνικά τη Μαδρίτη μέσα στην ημέρα, πριν επιστρέψει η ηλιοφάνεια σε χρόνο dt, με την ξαφνική αυτή μεταβολή να κάνει (σπάνιο φαινόμενο να πέφτει χιόνι στα τέλη Μαρτίου στην Ιβηρική χερσόνησο) να "υποχρεώνει" ακόμα και την Ρεάλ Μαδρίτης να ανεβάζει φωτογραφία με το χιονισμένο "Bernabeu" στο επίσημο προφίλ της στο Twitter.

Το εντυπωσιακό είναι πως η φωτογραφία που ανέβηκε δεν έμεινε ασχολίαστη από την προσεχή αντίπαλο της Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League. Οι διαχειριστές της σελίδας των Βαυαρών στο Twitter δεν αφήνουν τίποτα να πέφτει όρθιο και εκμεταλλεύτηκαν το τιτίβισμα των "μερένγκες" για να τρολάρουν.

Πώς; Μέσω ενός ποσταρίσματος που δείχνει τους Άριεν Ρόμπερν και Τόμας Μίλερ να τρέχουν κατά τη διάρκεια προπόνησης με σορτσάκι χωρίς να επηρεάζονται από το χιόνι που πέφτει την ίδια στιγμή στο προπονητικό κέντρο των Βαυαρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK