Απίστευτο: λογοκρισία στο σήμα της Ρόμα από ιρανικό κανάλι!

Η επιλογή καναλιού της ιρανικής τηλεόρασης να καλύψει συγκεκριμένο μερος από το λογότυπο της Ρόμα σε εκπομπή για το Champions League προκάλεσε "αναστάτωση" στα social media. Διαβάστε αναλυτικά.

Romas Kostas Manolas, left, celebrates with teammate Alessandro Florenzi after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, left, celebrates with teammate Alessandro Florenzi after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Το σήμα της Ρόμα υπέστη αλλοίωση! Πού έγινε αυτό; Στο Ιράν, κατά τη διάρκεια εκπομπής του Champions League που περιελάμβανε την κάλυψη του Μπαρτσελόνα-Ρόμα, με τους ανθρώπους του τρίτου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης να κρύβουν την εικόνα με την λύκαινα (έμβλημα της Ρόμα) να βυζαίνει τα δύο νήπια, τους Ρωμύλο και Ρέμο.

Απίστευτο: λογοκρισία στο σήμα της Ρόμα από ιρανικό κανάλι!

Συγκεκριμένα στο σημείο εκείνο σκούρυναν την εικόνα ώστε να μην διακρίνεται η σκηνή (κατόπιν κρατικής απόφασης), με την κίνηση αυτή να κατακρίνεται από τους χρήστες των social media.

Απίστευτο: λογοκρισία στο σήμα της Ρόμα από ιρανικό κανάλι!

"Μέσα σε 3.000 χρόνια, ο Ρώμος και ο Ρωμύλος στερήθηκαν μόνο το γάλα της μητέρας τους, όμως το κρατικό κανάλι του Ιράν τους στέρησε ακόμα και το γάλα της λύκαινας", έγραψε ο Ιρανός αθλητικός συντάκτης Μεχντί Ροσταμπούρ, δείχνοντας την αντίθεσή του στην ενέργεια αυτή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK