Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Tα ημιτελικά του Champions League ολοκληρώθηκαν με την Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνουν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Κιέβου. Είδαμε τρομερά γκολ, ένα, όμως, πρέπει να ξεχωρίσει. Πάρε μέρος στην ψηφοφορία της NISSAN, διάλεξε το καλύτερο και κέρδισε πλούσια δώρα.

Liverpool's Sadio Mane, right, celebrates with Mohamed Salah after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Sadio Mane, right, celebrates with Mohamed Salah after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Το φετινό Champions League έχει κάτι το διαφορετικό. Έχει συγκίνηση, σασπένς, αγωνία, μάχες μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και φυσικά γκολάρες. Γιατί τι θα ήταν το ποδόσφαιρο και δη στο κορυφαίο επίπεδο, χωρίς κορυφαία γκολ;

Αυτή τη φορά μπορεί να μην ήταν δύσκολο να διαλέξουμε τα πέντε καλύτερα που είδαμε στη φάση των ημιτελικών, όμως απ' ότι φαίνεται θα δυσκολευτούμε αρκετά να ξεχωρίσουμε μόνο ένα από αυτά.

Η NISSAN και το GOAL of THE WEEK, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα έφτιαξαν τη λίστα με τα πέντε καλύτερα γκολ και μας καλούν να ψηφίσουμε και εμείς από την πλευρά μας αυτό που πιστεύουμε ότι ξεχωρίζει, ενώ παράλληλα μπορούμε να κερδίσουμε πλούσια δώρα.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Ποια γκολ, όμως, είναι αυτά που βρίσκονται στο top5; Ας τα πάρουμε χρονικά ξεκινώντας από το πρώτο ματς μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρόμα στο Νησί, όπου ο Σαλάχ με ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Άλισον, τον κίπερ των Ρωμαίων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Φυσικά, ο Αιγύπτιος δεν πανηγύρισε το γκολ (καθώς ήταν πρώην παίκτης της Ρόμα), αλλά οι φίλοι της Λίβερπουλ ξετρελάθηκαν. Μαζί κι εμείς γιατί ήταν πανέμορφο.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Περνάμε στο ματς του Μονάχου, την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερν και της Ρεάλ, όπου οι Μαδριλένοι έφυγαν με το υπέρ τους 2-1. Ένα ματς, στο οποίο μπήκαν τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο. Πρώτος σκόραρε ο Κίμιχ, πέφτοντας εντυπωσιακά στο χορτάρι, σειρά πήρε ο Μαρσέλο στο 44' με ένα φανταστικό αριστερό σουτ στην κίνηση, ενώ τη νίκη της Ρεάλ "κλείδωσε" ο Ασένσιο με μια υπέροχη λόμπα στην αντεπίθεση.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Οι επαναληπτικοί μπορεί να μην είχαν τόσο θεαματικά γκολ, όμως, πώς μπορεί να μείνει εκτός ο "κεραυνός" του Ναϊνγκολάν στο 4-2 της Ρόμα στο "Ολίμπικο" κόνταρ στη Λίβερπουλ. Μπορεί να μην έφτανε η νίκη για τους Ρωμαίους, αλλά το πάλεψαν και έδωσαν στους φιλάθλους τους την αφορμή να χειροκροτήσουν.

Το μπαλάκι τώρα περνάει σε εσάς για να ψηφίσετε το αγαπημένο σας τέρμα. Και μην ξεχνάτε ότι η NISSAN, ψηφίζοντας το GOAL of THE WEEK σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για πλούσια δώρα.

Εσύ, λοιπόν, ποιο θα ψηφίσεις;

News 24/7

24MEDIA NETWORK