Η γκολάρα του Μαρσέλο, κάλυψε τη γκάφα του Νάβας

Ο Κέιλορ Νάβας έπνιξε... κουνέλι στο πρώτο γκολ της Μπάγερν Μονάχου, αφού έκανε... χώρο για να σουράρει ο Κίμιχ. Ευτυχώς για τον Κοσταρικανό, ο Μαρσέλο ισοφάρισε με απίθανο σουτ πριν το ημίχρονο (VIDEOS).

Real Madrid's Marcelo , right, celebrates after scoring his side's opening goal during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
cazemiro marcelo AP IMAGES

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Χάμες πέρασε με καταπληκτική κάθετη στον Κίμιχ που ανέβαινε από τα δεξιά. Αυτός κοίταξε δίπλα του, όμως επέλεξε να σουτάρει στη γωνία του Νάβας που του... διευκόλυνε το έργο.

Οι Βαυαροί είχαν πολλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, όμως τότε ήταν που μίλησε η φανέλα της Ρεάλ και η κλάση του Μαρσέλο. Ο Λούκας έκανε τυφλό γύρισμα, η μπάλα πέρασε από πολλούς και ο Βραζιλιάνος με ξερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 57' ήρθε μάλιστα η ολική ανατροπή για τους παίκτες του Ζιντάν, με τον Βάθκεθ και Ασένσιο να φεύγουν σφαίρα στην κόντρα και τον δεύτερο να εκτελεί τον Ούλριχ με άψογο διαγώνιο πλασέ.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK