Ιστορικό: Η "μάχη" των... 27 Τσάμπιονς Λιγκ

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στην πρώτη σειρά των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, στα ημιτελικά αναμένεται να γίνει ιστορική σύγκρουση τεσσάρων "γιγάντων". Γιατί η Μίλαν θέλει να το πάρει η Ρεάλ;

Ιστορικό: Η "μάχη" των... 27 Τσάμπιονς Λιγκ

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Λίβερπουλ είναι οι τέσσερις ομάδες που κρατούν γερά το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εφόσον δεν συμβούν ανατροπές στους επαναληπτικούς των προαναφερθέντων, τότε πάμε για ιστορική σύγκρουση... 27 τίτλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Η "Βασίλισσα" μετρά 12 τίτλους, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να είναι συνεχόμενοι, ενώ Λίβερπουλ, Μπάρτσα και Μπάγερν (αν κλειδώσουν τις προκρίσεις) θα... αλληλοσκοτωθούν για να ξεπεράσουν σε Τσάμπιονς Λιγκ η μία την άλλη.

Συγκεκριμένα και οι τρεις έχουν σηκώσει από πέντε φορές την κούπα με τα "μεγάλα αυτιά" κι αν καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό, κατακτώντας το τρόπαιο, τότε μία εξ αυτών θα γίνει το τρίτο κλαμπ με τις περισσότερες κατακτήσεις πίσω από την Ρεάλ (12 τίτλοι) και την Μίλαν (7 τίτλοι).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΕΑΛ 0-3

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΙΤΙ 3-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΟΜΑ 4-1

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK