Όλη η αγγλική αφρόκρεμα σε ένα... τραπέζι για το Ρόμα-Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ απέχει ένα ματς από το να επιστρέψει σε τελικό UCL μετά από 11 χρόνια και ο Γκάρι Λίνεκερ ετοιμάζει πανστρατιά για τον τηλεοπτικό σχολιασμό του αγώνα των "κόκκινων" με την Ρόμα (PHOTOS).

Όλη η αγγλική αφρόκρεμα σε ένα... τραπέζι για το Ρόμα-Λίβερπουλ!
AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Με όπλο το εμφατικό 5-2 στον πρώτο ημιτελικό στο "Άνφιλντ" η Λίβερπουλ καλείται να υπερασπιστεί αυτό το σκορ και να κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για το Κίεβο, ώστε να αναμετρηθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 26 του μήνα στον τελικό του UCL, και στο Νησί επικρατεί ήδη πανικός...

Την ώρα που πάνω από 5.000 Άγγλοι θα βρεθούν στις εξέδρες του "Ολίμπικο", εκατομμύρια φίλοι των "κόκκινων" θα παρακολουθούν το ματς από τις τηλεοράσεις τους και για το λόγο αυτό το "BT Sport" που έχει τα δικαιώματα του αγώνα, έχει ετοιμάσει μία υπερπαραγωγή.

Τι εννοούμε; Πέρα από τον συντονιστή της εκπομπής Γκάρι Λίνεκερ, σχόλιο από το στούντιο για το ματς θα κάνουν παίκτες-θρύλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου: οι Στιβ ΜακΜάναμαν, Στίβεν Τζέραρντ, Ρίο Φέρντιναντ και Φρανκ Λάμπαρντ ενώ σχόλιο live κατά τη διάρκεια του ημιτελικού θα κάνει ο Ντάρεν Φλέτσερ.

Όπως μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά ο Λίνεκερ για να προμοτάρει το γεγονός "418 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας στο τραπέζι. Εσύ θα έπρεπε να είχες τραβήξει τη φωτογραφία Φλετς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK