3ος προκρ.: Σπουδαία πρόκριση με Γιαννιώτα για τον ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 3-0 της Ρόζενμποργκ στο "ΓΣΠ" χάρη σε γκολ των Γιάννη Γιαννιώτα, Βάντερ Βιέιρα και Τόμας Ντε Βινσέντι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

3ος προκρ.: Σπουδαία πρόκριση με Γιαννιώτα για τον ΑΠΟΕΛ!

Την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 στο "ΓΣΠ" της Ρόζενμποργκ (2-1 ο πρώτος αγώνας). Οι Κύπριοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα απ' τα πρώτα λεπτά, έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με κορυφαία όλων το δοκάρι του Αλεξάνδρου στο 50ό λεπτό.

Τελικά, στο 91' ο Γιάννης Γιαννιώτας έλυσε το "γόρδιο δεσμό", πετυχαίνοντας το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του. Τα τελευταία λεπτά αποδείχθηκαν παράσταση για ένα ρόλο, αφού οι παίκτες του Κρίστιανσεν σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα με τους Βάντερ Βιέιρα και Τόμας Ντε Βινσέντι στο 95' και 98' αντίστοιχα.

Δείτε το γκολ του Έλληνα άσου:

Δείτε σε VIDEOS και τα τρία γκολ:

Στις άλλες αναμετρήσεις του 3ου προκριματικού γύρου, η Βικτόρια Πλζεν προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες (0-0, 1-1) κόντρα στην Καραμπάχ, εκμεταλλευόμενη το εκτός έδρας γκολ, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διπλασίασε τις νίκες απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας, επικρατώντας με 1-0 στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.

Παράλληλα, η Ντάνταλκ έκανε την έκπληξη, συνέτριψε με 3-0 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκεί θα βρεθεί κι η Λουντογκόρετς που επιβλήθηκε με 4-2 του Ερυθρού Αστέρα στην παράταση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) - Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) 1-1 (29' Μουαρέμ / 85' Κρμέντσικ) [0-0]

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) - Ρόσενμποργκ (Νορβηγία) 3-0 (91' Γιαννιώτας, 95' Βάντερ, 98' Ντε Βινσέντι) [1-2]

Ντίναμο Τιφλίδας (Γεωργία) - Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) 0-1 (8' Ρογκ) [0-2]

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) - Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 2-4 παρ. [2-2 κ.δ.] (17' Ντόναλντ, 62' πέν. Λουίς Ιμπάνιες / 24' Ζόναταν Καφού, 40', 92', 97' Βάντερσον) [2-2]

Ντάνταλκ (Ιρλανδία) - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (Λευκορωσία) 3-0 (45', 60' ΜακΜίλαν, 90' Μπένσον) [0-1]

News 24/7

24MEDIA NETWORK