Τα τεράστια κενά στο San Paolo και οι κίνδυνοι ενόψει Λίβερπουλ

Η Νάπολι υποδέχεται την Λίβερπουλ στην 2η αγωνιστική του Champions League, αλλά όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, η έδρα των Ναπολιτάνων μόνο ασφαλής δεν είναι. Δείτε το βίντεο με ένα παιδί να βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο κενό και τις εικόνες που τρομάζουν.

Τα τεράστια κενά στο San Paolo και οι κίνδυνοι ενόψει Λίβερπουλ

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν κάνει εκπτώσεις όσον αφορά τα γήπεδα όπου διεξάγονται οι αναμετρήσεις της. Τα θέματα ασφαλείας και οι παροχές σε κάθε χώρο όπου γίνονται παιχνίδια του Champions League πρέπει να είναι τουλάχιστον κάποιου επιπέδου, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί από το San Paolo, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την έδρα της Νάπολι.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα από το Napoli24 ακριβώς κάτω από τα καθίσματα του ιστορικού γηπέδου υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο κενό που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παγίδα θανάτου, ειδικά για μικρά παιδιά.

Το San Paolo, το οποίο άνοιξε τις πύλες του το 1948 και ανακαινίστηκε το 1990 για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα στάδια του Champions League, κάτι που έχει παραδεχθεί και ο πρόεδρος της Ναπολιτάνικης ομάδας, Αουρέλιο ντε Λορέντις, ο οποίος το έχει χαρακτηρίσει "τουαλέτα".

Αυτή την περίοδο γίνονται κάποιες εργασίες βελτίωσης του San Paolo, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως η αναμέτρηση με την Λίβερπουλ για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου θα διεξαχθεί στη Νάπολη, με τον πρόεδρο να θέλει να μεταφέρει τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Μπάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αουρέλιο ντε Λορέντις είναι ιδιοκτήτης και της Μπάρι η οποία αγωνίζεται στο San Nicola, ένα στάδιο 58.000 θέσεων, 2.000 θέσεις λιγότερες από το San Paolo αλλά και 264 χιλιόμετρα μακριά από την φυσική έδρα της ομάδας.

Η συγκεκριμένη ιστορία όμως δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί της Νάπολι είναι σε διαμάχη με τον πρόεδρο και ο τελευταίος σε κόντρα με τον Δήμαρχο της πόλης. Στη μέση βρίσκεται η ομάδα της Νάπολη με τους οπαδούς να σκέφτονται μέχρι και επεισόδια ώστε να τιμωρηθεί ο σύλλογος και να μην μετακομίσει στο Μπάρι.

Το σίγουρο είναι πως την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του γηπέδου καθώς πλησιάζει η αναμέτρηση με την Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK