Κινηματογραφικός έλεγχος από αστυνομία στον τελικό του CL!

Μετά τη τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, οι αρχές στο Κάρντιφ παίρνουν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα ενόψει τελικού του Champions League. Σε βαθμό που θα θυμίζουν... Χόλιγουντ!

Κινηματογραφικός έλεγχος από αστυνομία στον τελικό του CL!

Ο τελικός της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ αντιμετωπίζεται από το φίλαθλο κόσμο ως μία μεγάλη γιορτή καθώς δύο μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, όμως οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν καθόλου χώρο για εορτασμούς και επανάπαυση.

Όπου τελευταίες εξελίξεις βάλτε δίπλα τη φράση "τρομοκρατία" η οποία έδειξε για πολλοστή φορά το απάνθρωπο πρόσωπό της λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Μάντσεστερ, με έναν καμικάζι να βρίσκεται σε αποστολή αυτοκτονίας και να σπέρνει το θάνατο σε 22 ανθρώπους που είχαν βρεθεί στο "Manchester Arena" για να δουν από κοντά την Αριάνα Γκράντε σε συναυλία της.

Τι αναμένεται να γίνει μετά από αυτό; Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το "Millennium Stadium" του Κάρντιφ αναμένεται να είναι απρόσιτο από.. χιλιόμετρα για οποιονδήποτε δεν έχει εισιτήριο, με την Αστυνομία του Κάρντιφ να είναι σε συνεργασία με Ισπανούς και Ιταλούς αστυνομικούς και την Ποδοσφαιριή Ομοσπονδία της Ουαλίας να ανακοινώνει πως "θα βρεθούν στο Κάρντιφ για τον τελικό αστυνομικοί από όλη την Ουαλία".

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη του "BBC" ο έλεγχος θα θυμίζει... Hollywood καθώς θα γίνεται αναγνώριση προσώπου (σκανάρισμα) ηλεκτρονικά, μέσω 500.000 προσώπων που έχουν καταχωρηθεί στα αρχεία της ουαλικής αστυνομίας, ενώ οι έλεγχο δεν θα περιοριστούν μόνο στην "κόκκινη ζώνη" γύρω από το στάδιο.

Αντίθετα, θα υπάρχουν επίσης έλεγχοι στο εσωτερικό του "Uefa Champions Festival" που είναι προγραμματισμένες οι διάφορες εκδηλώσεις και στο χωριό των χορηγών που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του δύο ημέρες πριν την ημερομηνία του τελικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK