Οι αχόρταγοι του Ζιντάν έκαναν πρωτοσέλιδο τον... Βαλβέρδε!

Ο μαδριλένικος Τύπος πανηγύρισε με άκρως πωρωτικούς τίτλους το 12ο Champions League της Ρεάλ ενώ ο καταλανικός στράφτηκε στον... Ερνέστο Βαλβέρδε (PHOTOS).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Ρεάλ έγραψε ιστορία στο Κάρντιφ το βράδυ του Σαββάτου ούσα η πρώτη ομάδα που κατακτάει δύο διαδοχικές σεζόν το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League (από το 1992 και μετά που το Κύπελλο Πρωταθλητριών πήρε αυτή την ονομασία) και τα ΜΜΕ της Μαδρίτης δεν θα μπορούσαν να μην αποθεώσουν σε υπερθετικό βαθμό τους παίκτες του Ζιντάν για την 12η κούπα με μεγάλα αυτια που πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη του φημισμένου συλλόγου.

"Το δωδέκατο των αχόρταγων", ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος που επέλεξε η "As" στο πρωτοσέλιδό της ενώ η "Marca" έγραψε: "Οι μάστερ του σύμπαντος" αναφερόμενοι στους ήρωες του Ζινεντίν Ζιντάν που υπέταξαν την Γιουβέντους κάνοντας ένα τέλειο δεύτερο ημίχρονο στον τελικό του "Millennium".

Οι αχόρταγοι του Ζιντάν έκαναν πρωτοσέλιδο τον... Βαλβέρδε!

Τι έγραψαν την ίδια ώρα τα καταλανικά ΜΜΕ; H "Mundo Deportivo" κυκλοφόρησε με ένα ιπποτικό πρωτοσέλιδο καθώς έχει σε πρώτο πλάνο την επιτυχία της Ρεάλ με φωτογραφία του προπονητή της και τον τίτλο "Ιστορικός Ζιντάν" ενώ η "Sport" έχει δεύτερο θέμα τον τελικό του CL ( "Δίκαιη πρωταθλήτρια η Ρεάλ"), με το θέμα που "παίζει" κεντρικό να αφορά μεταγραφικό σενάριο για την Μπαρτσελόνα.

Οι αχόρταγοι του Ζιντάν έκαναν πρωτοσέλιδο τον... Βαλβέρδε!

"Ο Βαλβέρδε δίνει το OK για τον Μπεγερίν", είναι ο τίτλος, με τον δεξιό μπακ να αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες μία από τις προτεραιότητες του "Τσινγκούρι" για την ενίσχυση της "Μπάρσα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK