Το τρίτο γκολ για τον Κριστιάνο ήρθε με την τρομερή δήλωση του Μπουφόν!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Ρεάλ σε θρίαμβο επί της Γιουβέντους με δύο γκολ και μία ασίστ και στο φινάλε του ματς άκουσε τον Τζίτζι Μπουφόν να τον αποθεώνει με μοναδικό τρόπο.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εξελιχτεί στον μεγαλύτερο εφιάλτη του Τζανλουίτζι Μπουφόν τους τελευταίους 12 μήνες...

Πέρυσι στον τελικό του Champions League ο Πορτογάλος νίκησε δύο φορές τον Ιταλό και συνέβαλε τα μέγιστα στο 4-1 της Ρεάλ που της χάρισε το τρόπαιο ενώ το βράδυ της Τρίτης (3/4) σμπαράλιασε την άμυνα των Τορινέζων έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ στο 3-0 υπέρ των "μερένγκες" στον πρώτο προημιτελικό.

Με αυτό το σκορ ο Μπουφόν αποχαιρετάει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάθε ελπίδα να σηκώσει το "τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά", παρόλα αυτά στο φιναλε του αγώνα δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να αφιερώσει διθυραμβικά σχόλια για τον "CR7".

Το τρίτο γκολ για τον Κριστιάνο ήρθε με την τρομερή δήλωση του Μπουφόν!

"Και σήμερα είδαμε στο γήπεδο έναν εκπληκτικό παίκτη, έναν παίκτη όπως ο Πελέ, ο Μαραντόνα, ο Μέσι: παίκτες που παίζουν τεράστιο ρόλο στο να καταλήγουν τρόπαια στις ομάδες τους", δήλωσε αρχικά ο 40χρονος πορτιέρε και πρόσθεσε:

"Εαν κάναμε λάθη; Απέναντι σε τέτοιες ομάδες συμβαίνει, επειδή σε αναγκάζουν εκείνες να κάνεις. Όταν παίζεις κόντρα στους καλύτερους, απέναντι σε παίκτες που βάζουν 500 γκολ σε 10 χρόνια καριέρας, δεν είναι εύκολο να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.

Τώρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και στενοχώρια καθώς το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Όταν όμως βρίσκεις απέναντί σου τέτοιους αντιπάλους είναι σωστό να αναγνωρίζεις πως απλά είναι πιο δυνατοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK