O Γουόκερ "εκτελεί" με στιλ τον ύμνο του Champions League!

Η Τότεναμ επιστρέφει στο Champions League μετά από πέντε χρόνια απουσίας και έβαλε τον Κάιλ Γουόκερ να ερμηνεύσει το "We are the Champions". Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον απολαυστικό προκαλώντας ευρωπαϊκή παρέμβαση (VIDEO).

O Γουόκερ "εκτελεί" με στιλ τον ύμνο του Champions League!

Η άσπρη και μπλε πλευρά του Βορείου Λονδίνου γιορτάζει απόψε αφού η Τότεναμ υποδέχεται στο "Wembley" την Μονακό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που σηματοδοτεί την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ύστερα από απουσία πέντε ετών.

Τα "σπιρούνια" θέλησαν μάλιστα να τιμήσει το γεγονός με έναν ξεχωριστό τρόπο, ζητώντας από τον Άγγλο διεθνή άσο της ομάδας τους, Κάιλ Γουόκερ, να τραγουδήσει τους στίχους από το διάσημο "We are the Champions" με το οποίο έχει ταυτιστεί για σχεδόν 25 χρόνια το Champions League.

"Δεν έχουμε τα δικαιώματα για να παίξουμε τον ύμνο, έτσι ζητήσαμε από εκείνον να κάνει μία προσπάθεια", αναφέρει η Τότεναμ στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Twitter, στο σχετικό video όπου ο Κάιλ Γουόκερ μεταμορφώνεται από ποδοσφαιριστής σε... αοιδός.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν γνώριζε τα λόγια και το "θέαμα" ήταν μοναδικό, με τον άνθρωπο που χειρίζεται τον επίσημο λογαριασμό του Champions League στο Twitter να...επεμβαίνει και να γράφει τις σωστές λέξεις, υποδεικνύοντάς τις στον παίκτη.

Η απάντηση της Τότεναμ πάντως ήταν ακόμα πιο ξεκαρδιστική: "Ευχαριστούμε αλλά προτιμάμε την βερσιόν του Κάιλ Γουόκερ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK