Σύλληψη για 100 νεοναζί Γερμανούς

Το μίσος που υφίσταται ανάμεσα σε Γερμανία και Πολωνία δεν λέει να σβήσει στο πέρασμα του χρόνου. Στη συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων στο Κλάγκενφουρτ η αστυνομία αναγκάστηκε να προβεί σε 100 συλλήψεις Γερμανών, οι οποίοι φώναζαν ναζιστικά συνθήματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι προσαχθέντες οπαδοί (αρχικά 60 και έπειτα από λίγο 40) φώναζαν στους Πολωνούς ότι καθένας τους έπρεπε να έχει πάνω τους ένα κίτρινο αστέρι, κάτι που παραπέμπει στην εποχή του ναζισμού, όταν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως του Άουσβιτς οι Εβραίοι είχαν πάνω τους κάτι ανάλογο, με στόχο να γίνονται διακριτοί από τους υπολοίπους.

Το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε πως δεν υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομία και οπαδούς, κάτι που δεν συνέβη μετά το 1-0 επί της Γερμανίας, όταν οπαδοί των δύο ομάδων αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.