Παρέμεινε η τιμωρία της Κροατίας για τη σβάστικα

Η Κροατία είχε ασκήσει έφεση για την τιμωρία της για την σβάστικα που ήταν σχεδιασμένη στο χορτάρι στον αγώνα με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2016, όμως η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA απέρριψε το αίτημά της.

H UEFA επιβεβαίωσε την τιμωρία της Κροατίας για την σβάστικα. Η επιτροπή εφέσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε την διατήρηση της αφαίρεσης ενός βαθμού, την διεξαγωγή δύο αγώνων χωρίς φιλάθλους αλλά και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ , για την ενέργεια των Κροατών να σχηματίσουν στον αγωνιστικό χώρο στο σταδίου στο Σπλιτ, μία σβάστικα την παραμονή του αγώνα με την Ιταλία (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η Κροατία είχε χαρακτηρίσει την απόφαση ως "την πιο σκληρή στην ιστορία της" ασκώντας έφεση, αλλά προφανώς δεν κατάφερε να πείσει την UEFA. Έτσι δεν αλλάζει η κατάσταση στον 8ος όμιλο, όπου επικεφαλής εξακολουθεί η Ιταλία.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.