Ωμή βία στη Μασσαλία, τρομερά επεισόδια και στο μετρό

Με τον τίτλο "Ντροπή" στο πρωτοσέλιδό της κυκλοφόρησε η "Equipe". Νέος κύκλος επεισοδίων μετά το τέλος του αγώνα της Αγγλίας με τη Ρωσία.

Ωμή βία στη Μασσαλία, τρομερά επεισόδια και στο μετρό

Ασύλληπτες σκηνές βίας στη Μασσαλία και μετά το τέλος του αγώνα στο Βελοντρόμ, μεταξύ Άγγλων, Ρώσων και Γάλλων οπαδών. Μάλιστα στο σταθμό του μετρό κοντά στο γήπεδο ακολούθησε νέος κύκλος σοβαρών επεισοδίων.

Η "Equipe" έχει κυκλοφορήσει με τον τίτλο "Ντροπή" στο πρωτοσέλιδό της και περιγράφει τις σκηνές ως "αντάρτικο πόλης". Μάλιστα γίνεται λεπτομερής καταγραφή των γεγονότων αλλά και του απολογισμού αυτών, που μέχρι αργά χθες βράδυ ήταν 35 τραυματίες, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωμή βία στη Μασσαλία, τρομερά επεισόδια και στο μετρό

Νωρίτερα το Σάββατο, οι Άγγλοι χούλιγκανς είχαν καταστρέψει την περιοχή γύρω από το παλαιό λιμάνι της Μασσαλίας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν καθυστερημένα, κάνοντας χρήση δακρυγόνων και γκλομπ. Εκτός από τους Άγγλους στην περιοχή βρέθηκαν και οπαδοί της Ρωσίας αλλά και Γάλλοι ντόπιοι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρομερές μάχες σώμα με σώμα.

Το αποτροπιασμό του για τα γεγονότα καταδικάσει σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος. "Επιστροφή στα μαύρα χρόνια", γράφει στο αθλητικό της ένθετο η έκδοση της "Mail on Sunday", ενώ η "Sunday Telegraph" εκφράζει επίσης την "ντροπή" της και επιρρίπτει ευθύνες στους ταραξίες οπαδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ερχεται "καμπάνα" ΜΟΝΟ για τη Ρωσία

News 24/7

24MEDIA NETWORK