Είναι πολλά τα λεφτά στο Euro

Η UEFA μοίρασε πολλά χρήματα στα μέλη της που πήραν μέρος στο Euro 2016. To ίδιο θα πράξει και μετά τον τελικό.

Η Γαλλία και η Πορτογαλία που κοντράρονται την Κυριακή στο Παρίσι στον τελικό του Euro 2016 δεν θα διεκδικήσουν τη νίκη μόνο για την αξία και το μεθύσι της δόξας.

Στο παιχνίδι υπάρχει και πολύ σημαντικό οικονομικό κίνητρο. Η ομάδα που στο τέλος της βραδιάς θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο θα χαρίσει στην ομοσπονδία της χώρας της το πολύ σημαντικό ποσό των 30εκ ευρώ!

Από αυτό βέβαια πολλά χρήματα έχουν να παίρνουν οι σύλλογοι των παικτών (για την αποζημίωσή τους) αλλά και πάλι το ποσό είναι πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί.

Συνολικά κατά τη διάρκεια του Euro η UEFA μοίρασε στις συμμετέχουσες χώρες 335 εκ ευρώ δείχνοντας ότι σε οικονομικό επίπεδο τουλάχιστον η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία διάγει ημέρες ακμής.

Και πως να γίνει διαφορετικά καθώς τα συνολικά έσοδα της UEFA απο τη διοργάνωση έφτασαν στα -κρατηθείτε- 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 1,1 από αυτά προέρχονται μόνο από την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του τουρνουά.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!