Η απίστευτη ατάκα Κριστιάνο για τις... 3 ξανθιές στο κρεβάτι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους "τρολάρει" όλους. Διαβάστε τι είπε για την ημέρα του τελικού του Euro 2016 με κερασάκι στην τούρτα την παρουσία 3 γυναικών στο... κρεβάτι του!

Η απίστευτη ατάκα Κριστιάνο για τις... 3 ξανθιές στο κρεβάτι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό "France Football" και σε ερώτηση που του τέθηκε για τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής στην καριέρα του, την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίς, "τρέλανε" τους πάντες με την.. αποκάλυψη που έκανε.

"Κοιμάμαι πάντα καλά. Όταν ξύπνησα την ημέρα του τελικού του Euro 2016 είχα τρεις ξανθιές στο κρεβάτι μου", δήλωσε αρχικά ο 31χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, για να παραδεχτεί πάντως αμέσως ότι αστειευόταν, θέλοντας απλώς να καταδείξει την καλή διάθεση που είχε εκείνη την ημέρα.

Η απίστευτη ατάκα Κριστιάνο για τις... 3 ξανθιές στο κρεβάτι!

"Ξύπνησα μετά από οκτώ ώρες ύπνου έχοντας επίγνωση ότι επρόκειτο για μία ξεχωριστή ημέρα. Όταν πήγα για να πάρω κολατσιό αντιλήφθηκα πως υπήρχε θετική διάθεση από όλους. Σε εκείνο τον τελικό, σε αντίθεση με αυτόν του 2004, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω μου και είχα βαθιά επίγνωση ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία για μένα και τη γενιά μου.

Στο Παρίσι είχα πάντως λιγότερη πίεση σε σύγκριση με τον τελικό του Champions League που είχα δώσει έναν μήνα νωρίτερα κόντρα στην Ατλέτικο, με την Πορτογαλία δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Η Ρεάλ είναι Ρεάλ και είναι πάντα υποχρεωμένη να νικάει".

Η απίστευτη ατάκα Κριστιάνο για τις... 3 ξανθιές στο κρεβάτι!

Όσο για τη στιγμή που αισθάνθηκε πως η Πορτογαλία ήταν έτοιμη για την υπέρβαση, αυτή ήταν πριν ξεκινήσει ο τελικός: "Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης παρατήρησα πως οι Γάλλοι ήταν πολύ χαλαροί. Όλοι έχουν δικαίωμα να χαμογελούν πριν από ένα παιχνίδι αλλά μου φαίνονταν πολύ χαρούμενοι, σαν να είχαν νικήσει ήδη στον τελικό.Πιστεύω πως αυτό ήταν ένα πλεονέκτημα για μας..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φιλιά στο Παρίσι με τη νέα του σύντροφο ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ρονάλντο: "Είμαι αδερφή αλλά έχω πολλά λεφτά..."
Κριστιάνο και υιός γκρέμισαν το Instagram
"Βασιλιάς" στο ντέρμπι ο Κριστιάνο: χατ-τρικ στην Ατλέτικο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK