Πολωνοί και Πορτογάλοι στη μάχη για το "χρυσό" εισιτήριο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με τις μάχες των "8" να ξεκινούν στις 22:00, με την αναμέτρηση Πολωνία – Πορτογαλία.

Πολωνοί και Πορτογάλοι στη μάχη για το "χρυσό" εισιτήριο

Η αναμέτρηση της Πέμπτης (30/6) μπορεί να έχει φαβορί (Πορτογαλία), ωστόσο σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί αδιαφιλονίκητο, καθώς οι εμφανίσεις των Πορτογάλων αλλά και των Πολωνών προδιαθέτουν για ένα μοιρασμένο παιχνίδι.

ΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΟΛΩΝΙΑ, ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ

Μεγάλο τουρνουά για την Πολωνία, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με ποιότητα, ταλέντο, αλλά και τακτική προσήλωση, η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σύγχρονης ιστορίας της.

Μετά από μία εξαιρετική παρουσία στον όμιλο (όπου συγκέντρωσε 7 βαθμούς), αλλά και την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Ελβετία, οι Πολωνοί δεν έχουν λόγο να μην κάνουν ακόμη μεγαλύτερα όνειρα. Μοναδική ανησυχία, η περίοδος ξηρασίας του σταρ της ομάδας,λ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος παραμένει χωρίς γκολ για σχεδόν 400 αγωνιστικά λεπτά.

Απέναντι, στον αποψινό προημιτελικό, βρίσκεται η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής της Πορτογαλικής ομάδας με ρεκόρ (8-3-0) σε επίσημα παιχνίδια, οδηγεί την Πορτογαλία στη διάκριση, αγνοώντας τα σχόλια για την πολύ "σφιχτή" προσέγγισή του στα περισσότερα παιχνίδια. Όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν τον απασχολεί το θέαμα, αλλά τα αποτελέσματα και σε ένα τέτοιο τουρνουά, ποιος μπορεί να φέρει αντίλογο;

Αξιοσημείωτο το ότι η Πορτογαλία βρίσκεται στους”8” μετρώντας μόνο ισοπαλίες(!) στα 4 ενενηντάλεπτα που έχει παίξει στα γαλλικά γήπεδα. Αυτό βέβαια δεν απασχολεί καθόλου τον Σάντος και τους παίκτες του οι οποίοι με εμπόδια τις Πολωνία, Βέλγιο ή Ουαλία βλέπουν τον δρόμο για τον τελικό τουλάχιστον... βατό.

Απόψε στις 22:00 η μεγάλη μάχη, με το Stoiximan.gr να προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για την μεγάλη αναμέτρηση Πολωνίας – Πορτογαλίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK