Σε τραγική κατάσταση ο χλοοτάπητας του "Πιερ Μορουά"

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα "Journal de Dimanche", ο χλοοτάπητας στο "Πιερ Μορουά" που πρόκειται να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να προπονηθούν στο "Λιλ Μετροπόλ".

Εκτός από τα φαινόμενα βίας που αποτελούν καθημερινότητα στο Euro της Γαλλίας, οι διοργανωτές έχουν να αντιμετωπίσουν και τις κακοτεχνίες στους χλοοτάπητες των γηπέδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Journal de Dimanche", οι υπεύθυνοι του γηπέδου "Πιερ Μορουά" που πρόκειται να διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της Γαλλίας και της Ελβετίας, χρειάστηκε να καμουφλάρουν με ειδικό σπρέι κάποια σημεία του χλοοτάπητα για να μην φαίνεται η τραγική κατάσταση του.

Λόγω των προβλημάτων, οι παίκτες της Ελβετίας και της Γαλλίας αναγκάστηκαν να προπονηθούν στο "Λιλ Μετροπόλ" προκειμένου να μην χειροτερέψουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".