O Λεβ έδιωξε τον Κρούζε από την αποστολή

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ έθεσε εκτός πλάνων τον Μαξ Κρούζε για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Αγγλία και την Ιταλία, εξαιτίας της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του 27χρονου επιθετικό της Βόλφσμπουργκ.

O Λεβ έδιωξε τον Κρούζε από την αποστολή

Τα νυχτοπερπατήματα και η... άστατη ζωή κόστισαν ακριβά στον Μαξ Κρούζε. Η Γερμανική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε πως ο Γιόακιμ Λεβ έδιωξε τον επιθετικό της Βόλφσμπουργκ από την αποστολή για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Αγγλία και τη Ιταλία εξαιτίας της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του. Ύστερα από το συγκεκριμένο επεισόδιο η συμμετοχή του στο προσεχές Euro τίθεται εν αμφιβόλω.

"Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα με τον Μαξ για το τι περιμένω από τους παίκτες τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η συμπεριφορά του τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν εντελώς αντιεπαγγελματική. Χρειαζόμαστε παίκτες που να επικεντρώνονται στο ποδόσφαιρο και να καταλαβαίνουν ποιος είναι ο ρόλος τους στην ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ο 27χρονος άσος φέρεται να έχει ξενυχτήσει μέχρι πρωίας το Σάββατο (19/03), όταν και διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά του. Αυτή φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού τον περασμένο Οκτώβριο ο Γερμανός επιθετικός συμμετείχε σε τραπέζι Poker, κερδίζοντα μάλιστα 75.000 ευρώ, τα οποία όμως ξέχασε σ' ένα ταξί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK