Ρωσία - Σλοβακία 1-2

Η Σλοβακία ήταν σαφώς ανώτερη για ένα ημίχρονο, ωστόσο οπισθοχώρησε επικίνδυνα στο δεύτερο και εν τέλει τα χρειάστηκε μέχρι να νικήσει με 2-1 τη Ρωσία.

Ρωσία - Σλοβακία 1-2
Χάμσικ-Σλοβακία

ΤΟ POLL ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Σλοβάκοι παρατάχθηκαν με τον ίδιο τρόπο όπως κόντρα στην Ουαλία, αλλά με πολύ μεγαλύτερη όρεξη και δικαιώθηκαν. Ο Μάρεκ Χάμσικ συνέχισε να έχει κέφια, μόνο που αυτήν τη φορά είχε απέναντί του μία αποδιοργανωμένη άμυνα. Με άξιο συμπαραστάτη τον Βλάντιμιρ Βάις, έφταναν πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, μάλιστα, με ένα πανέμορφο σόλο, άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό κι έβαλε ακόμα έναν μπελά στο κεφάλι του Λέονιντ Σλούτσκι. Το σουτ του Χάμσικ στο 45' έδειχνε να κρίνει τα πάντα, την ώρα που οι Ρώσοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Μάτους Κόζατσικ.

Η είσοδος των Ντένις Γκλουσάκοβ και Πάβελ Μαμάεβ ενίσχυσε το κέντρο των Ρώσων και ισορρόπησε τα δεδομένα. Οι Σλοβάκοι οπισθοχώρησαν ανεξήγητα και η πίεση των Ρώσων αύξανε με το πέρασμα των λεπτών.

Η κατοχή ξεπέρασε το 60% και ο Γκλουσάκοβ στο 80' μείωσε σε 2-1. Η δράση είχε μετακινηθεί στην περιοχή των Σλοβάκων, ωστόσο η ρωσική ομάδα δεν είχε την ψυχραιμία για σωστές επιλογές ελλείψει και του "εγκεφάλου" της, Άλαν Τζαγκόεβ, με συνέπεια να μην αποτρέψει την ήττα.

ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Σλοβάκοι ολοκλήρωσαν μόλις τέσσερις μεταβιβάσεις από το 75' μέχρι το 85', ωστόσο οι Ρώσοι κατάφεραν να σημειώσουν μόνο ένα γκολ, παρότι είχαν την καθολική υπεροχή στο τέλος.

Ρωσία - Σλοβακία 1-2

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ρωσία (4-2-3-1): Ακινφέεβ, Σμολνίκοβ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Γκολόβιν (46' Μαμάεβ), Νόισταντερ (46' Γκλουσακόβ), Κοκόριν (76' Σιρόκοβ), Σατόβ, Σμολόβ, Τζιούμπα

Σλοβακία (4-2-3-1): Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκέρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Πετσόβσκι, Μακ (80' Ντούρις), Χάμσικ, Βάις (72' Σβέντο), Ντούντα (67' Νέμετς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η 6η μέρα του Euro 2016 LIVE
Τα highlights του Ρωσία - Σλοβακία
Οι βαθμολογίες και το πρόγραμμα του Euro 2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK