Κόντε: "Η Γερμανία έπαιξε σαν μικρή Ιταλία"

Ο Αντόνιο Κόντε αποχαιρέτησε την εθνική Ιταλίας με μια ήττα στα πέναλτι. Ήταν στεναχωρημένος και δεν έκρυψε, ταυτόχρονα όμως περήφανος για ό,τι αφήνει πίσω.

Κόντε: "Η Γερμανία έπαιξε σαν μικρή Ιταλία"
Κόντε Ιταλία

Ο χαμένος προημιτελικός του Euro με τη Γερμανία ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αντόνιο Κόντε στον εθνικό πάγκο της Ιταλίας. Ο νέος προπονητής της Τσέλσι δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για όσα έζησε με τους "ατζούρι" αυτά τα δύο χρόνια και ιδιαίτερα την πορεία στα τελικά της Γαλλίας.

Είπε μετά το ματς: " Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε αυτά τα παιδιά γιατί ήταν φανταστικά. Ήταν μια απίθανη εμπειρία, φτιάξαμε μια ομάδα που έπαιξε με περηφάνια για την πατρίδα της. Παίξαμε απέναντι στους Παγκόσμιους Πρωταθλητής και μας σεβάστηκαν αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού τους. Έγιναν μια μικρή Ιταλία γι' αυτό το παιχνίδι.

Πάμε όμως σπίτι και είμαστε στεναχωρημένοι. Ο πάγκος της εθνικής δημιουργεί πανέμορφα συναισθήματα. Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα επιστρέψω. Συναντήσαμε κάποια εμπόδια στο δρόμο μας. Όμως θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τις εμπειρίες. Θα μου μείνουν αξέχαστες, θα τις κουβαλάω μέσα στην καρδιά μου. Ο δρόμος είναι καλά στρωμένος για την εθνική και πιστεύω ότι θα πράγματα θα κυλήσουν με τον καλύτερο τρόπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πελέ "πλήρωσε" την προκλητική κίνηση στον Νόιερ
Ο... αναστενάρης Τζάτζα
Δάκρυσε ο Μπουφόν στον αποκλεισμό της Ιταλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK