ΞΕΣΠΑΣΜΑ: "Δεν έχετε τα α@@@@@α του Τζάτζα"

Ο Σιμόνε Τζάτζα έχει δεχθεί δριμεία κριτική τις τελευταίες ημέρες λόγω του άστοχου πέναλτι κόντρα στη Γερμανία, με αποτέλεσμα η σύντροφός του, Κιάρα Μπιάζι να ξεσπάσει μέσω του Instagram! Δείτε την αιχμηρή ανάρτησή της.

A view of the action between Italy and Republic of Ireland during their UEFA Euro 2016 Group E match
A view of the action between Italy and Republic of Ireland during their UEFA Euro 2016 Group E match GETTY IMAGES

Έχουν περάσει τρεις ημέρες απ' τον αποκλεισμό της Ιταλίας στη διαδικασία των πέναλτι απ' τη Γερμανία, κι όμως η κριτική κατά των Σιμόνε Τζάτζα και Γκρατσιάνο Πελέ δεν λέει να... καταλαγιάσει. Ο Ιταλός επιθετικός της Γιουβέντους έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω του τρόπου που επέλεξε να εκτελέσει το πέναλτι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σύντροφος του 26χρονου άσου, Κιάρα Μπιάζι να ξεσπάσει μέσω του Instagram, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς. Λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτησή της η Ιταλίδα καλλονή κατέβασε λίγο αργότερα το ποστ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

"Είσαι ένας μεγάλος αγνώμονας. Δεν ξέρω πώς σε λένε, δεν ξέρω τι έχεις κάνει στη ζωή σου αλλά σε κρίνω όπως κάνεις εσύ και με τον Σιμονε. Σίγουρα εσύ στη ζωή σου δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος, σίγουρα εσύ θα έχεις ευστοχήσει ακόμα και καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού σου;

Την ημέρα που θα έχεις το 1/10 από τις μπάλες και την ταπεινότητα του Σιμόνε, ίσως να μπορέσεις να χαρακτηρισθείς άνδρας... Συνήθως χτυπάει με αυτό τον τρόπο τα πέναλτι και κλήθηκε να το κάνει επειδή συνήθως είναι εύστοχος.

Είμαστε άνθρωποι, όχι σούπερ-ήρωες, όχι ρομπότ. Και έκανε λάθος".

Δείτε το ποστ:

ΞΕΣΠΑΣΜΑ: "Δεν έχετε τα α@@@@@α του Τζάτζα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK