Έδωσαν πριμ... ψάρια στους παίκτες για τη νίκη των Ν. Φερόε!

"Ψαράδες" τους ανεβάζαμε, "μαραγκούς" τους κατεβάζαμε. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές των Ν. Φερόε, όπου το Σάββατο πρόσθεσαν ακόμα μία ιστορική βραδιά στην ιστορία τους, όλες με την Εθνική Ελλάδας!

Έδωσαν πριμ... ψάρια στους παίκτες για τη νίκη των Ν. Φερόε!

Ο Άτλι Γκρέγκερσεν είναι διεθνής ποδοσφαιριστής των Ν. Φερόε και υπό άλλες συνθήκες ίσως να περνούσε απαρατήρητος. Ωστόσο, η δεύτερη νίκη επί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος του έδωσε τα 15 λεπτά δημοσιότητας, ενώ η συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένο Μέσο, αποκάλυψε... άγνωστες πτυχές της μεγάλης νίκης. Οπως για παράδειγμα το πριμ. Στην Ελλάδα είθισται να είναι χρηματικό μπόνους, στη Ν. Φερόε, όμως, τα χρήματα δίνουν τη θέση τους στα... ψάρια.

"Είναι αλήθεια ότι ο χορηγός μας έδωσε δωρεάν ψάρι", τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής. "Ηταν διαφήμιση ενός σπόνσορα, ο οποίος πριν τον αγώνα μοίραζε στον κόσμο δωρεάν σολομό και σούσι. Την επόμενη μέρα, μετά τη σπουδαία νίκη, ήταν η σειρά μας"!

Αν κάτι ήταν πρωτόγνωρο για τους κατοίκους των Ν. Φερόε δεν ήταν τόσο η νίκη (είχε προηγηθεί και αυτή στο Φάληρο), αλλά οι... πανηγυρισμοί: "Εγώ μετά το ματς δεν έμεινα πολύ στο πάρτι που στήθηκε. Είμαστε λίγο ερασιτέχνες σε αυτό. Βέβαια, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πανηγυρίζουν ακόμα"!

Διαβάστε ακόμη:

Χαμός στο twitter για την ήττα της Εθνικής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK