Σάντος: "Σημαντικό είναι να σηκώνεσαι το πρωί"

Χαλαρός και ψύχραιμος πριν από το μεγάλο ματς με την Ουαλία ο Σάντος.

Σάντος: "Σημαντικό είναι να σηκώνεσαι το πρωί"

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το παιχνίδι με την Ουαλία στα ημιτελικά του Euro 2016 και παρουσιάστηκε ήρεμος ενόψει της μεγάλης πρόκλησης για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχουμε μια όμορφη ιστορία, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία, μας δίνει περισσότερη δύναμη, αλλά είμαστε επίσης σε μία στιγμή που θέλουμε πραγματικά να γράψουμε ιστορία. Έχουμε να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με ταπεινότητα και ταλέντο θα ξεπεράσουμε θα φτάσουμε στον τελικό του Παρισιού.

Και στις δύο ομάδες υπάρχουν πολύ μεγάλοι παίκτες, έμπειροι που έχουν περάσει από τις μεγαλύτερες ομάδες και γνωρίζουν αυτή την πίεση.

Η Ουαλία είναι μια φανταστική ομάδα, έχει νικήσει το Βέλγιο, το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, τη Ρωσία και την Αγγλία».

Παράλληλα ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα του. «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου ήταν το πρώτο, αυτό είναι απλά το επόμενο. Και όπως μου έλεγε η μητέρα μου το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σηκώνεσαι το πρωί, επειδή αυτό σημαίνει ότι είσαι ζωντανός. Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα, για τους παίκτες και για τη χώρα, γιατί θα παίξουμε για να φτάσουμε στον τελικό του Ευρωπαϊκού».

News 24/7

24MEDIA NETWORK