VIDEO: Ιδού η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ομιλία CR7 μετά την κατάκτηση του Euro

Η πορτογαλική ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα την ομιλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Πορτογαλίας, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Euro 2016.

VIDEO: Ιδού η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ομιλία CR7 μετά την κατάκτηση του Euro

O Πορτογάλος σούπερ σταρ προκαλεί ανατριχίλα με το λόγο του, αποθεώνοντας τον Φερνάντο Σάντος, τους συμπαίκτες του αλλά και όλο το προσωπικό της Εθνικής.

"Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν εκεί τον άνθρωπο. Χωρίς αυτόν, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Στη συνέχεια, τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση. Στην Πορτογαλία δεν το πίστευε κανείς και τα καταφέραμε, Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος. Εϊναι μια από τις ευτυχέστερες ημέρες της ζωής μου. Ξεχάστε τις ατομικές διακρίσεις, το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή εδώ η στιγμή είναι η πιο χαρούμενη στη ζωή μου. Έκλαψα τρεις - τέσσερις φορές, χρειάστηκε να με ηρεμήσει ο αδερφός μου. Του είπα πως δεν γίνεται. Είναι αλήθεια, το λέω μέσα από την καρδιά μου, ορκίζομαι στην ζωή του γιου μου, είμαι τόσο τόσο τόσο ευτυχισμένος. Μπορώ να το επαναλάβω εκατό φορές. Είμαι τόσο χαρούμενος. Είναι το τρόπαιο που έλειπε. Χάρη σε όλους εσάς, τους παίκτες, το επιτελείο και πάλι χάρη σε εσένα κόουτς", ανέφερε χαρακτηριστικά και μετά το τέλος της ομιλίας του άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK