Γερμανία - Ιταλία 1-1, 6-5πεν.

Σ' ένα ματς που θα μείνει, αναμφίβολα, στην ιστορία η Γερμανία νίκησε 6-5 στα πέναλτι την Ιταλία μετά το 1-1 στα 120 λεπτά και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2016. Δύο εκτελέσεις έπιασε ο Μάνουελ Νόιερ, το τελευταίο του Νταρμιάν, πριν ο Χέκτορ εκτελέσει τον Μπουφόν.

Γερμανία - Ιταλία 1-1, 6-5πεν.

ΤΟ POLL ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Επειδή ο Λεβ δεν ήθελε να εκτεθεί όπως ο Ισπανία, κόπιαρε τον Κόντε και εμφάνισε μια Γερμανία με 3-5-2. Τα "πάντσερ" δεν ήταν εύκολο ν' απαρνηθούν το χαρακτήρα της κυριαρχικής ομάδας, ταυτόχρονα όμως θωρακίστηκαν.

Οι Ιταλοί δεν επηρεάστηκαν και έπαιξαν πίσω από την μπάλα. Φρόντισαν να μειώσουν τις επαφές του Κρος με την μπάλα και, παρά την ευστοχία του, να μην του επιτρέψουν το κάθετο παιχνίδι, τη στιγμή μάλιστα που ο Κεντίρα έφυγε νωρίς λόγω τραυματισμού. Ταυτόχρονα απομόνωσαν τους Μίλερ-Γκόμεθ και με σωστές τοποθετήσεις, κλεψίματα και διωξίματα στέρησαν από τους Γερμανούς τις τελικές.

Οι παίκτες του Λεβ προσπαθούσαν να φορτώσουν τη δεξιά πλευρά, χτυπώντας τον Ντε Σίλιο, ωστόσο ο Κιελίνι κάλυπτε όποτε χρειαζόταν, ενώ οι σέντρες του Κίμιχ δεν ήταν εύστοχες. Η μόνη εύστοχη στο 41' βρήκε τον Γκόμεθ, αλλά αυτός πιεζόμενος έστειλε την μπάλα άουτ. Εν τέλει η καλύτερη επίθεση των Γερμανών ήρθε από αριστερά, αλλά στο 42' ο Μίλερ δεν τελείωσε καλά τη φάση. Οι "ατζούρι" απάντησαν στο 43' με το διαγώνιο σουτ του Στουράρο, μετά το γύρισμα του Τζακερίνι, που κόντραρε την τελευταία στιγμή ο Μπόατενγκ, και η ισορροπία του τρόμου παρέμεινε ανέγγιχτη και μετά την ανάπαυλα.

Πάντως ο τρόπος που τα "πάντσερ" ανέβασαν τις γραμμές τους τούς έδωσε χειροπιαστό πλεονέκτημα. Το σουτ του Μίλερ στο 54' που έβγαλε με χτύπημα... σκορπιού ο Φλορέντζι ήταν η προειδοποιητική βολή, προτού ο Εζίλ στο 66' στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν μετά τη συνεργασία Γκόμεθ-Χέκτορ στ' αριστερά. Μέσα στον πανικό των Ιταλών ο Γκόμεθ, στο 68', πήγε να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι ύστερα από κάθετη του Εζίλ, αλλά ο Μπουφόν αντέδρασε ενστικτωδώς διώχνοντας σε κόρνερ.

Ο Κόντε δεν βιάστηκε να επέμβει στην 11άδα του για να ρισκάρει. Επέδειξε σύνεση και ψυχραιμία, πόνταρε στο αρχικό σχέδιό του. Το σουτ του Έντερ στο 74' φανέρωσε τη διάθεση των "ατζούρι", το γκολ της ισοφάρισης πάντως ήρθε από την αδιανόητη ενέργεια του Μπόατενγκ να παίξει άμυνα με υψωμένα τα χέρια. Η μπάλα βρήκε και ο Κασάι χρέωσε σωστά παράβαση, με αποτέλεσμα ο Μπονούτσι να σκοράρει στο 78'.

Ο χρόνος δεν αρκετός για ν' αλλάξουν εκ νέου τα δεδομένα, αφού η Γερμανία που είχε την κατοχή και έκανε προσπάθειες στερήθηκε ενός παίκτη-κολώνα στην περιοχή μετά την αναγκαστική αλλαγή του Γκόμεθ (ο Λεβ προτίμησε τον Ντράξλερ δίπλα στον Μίλερ). Οι "ατζούρι" αμύνθηκαν σθεναρά και το 1-1 έφερε παράταση.

Ο Πελέ γλίτωσε την κόκκινη σε μαρκάρισμα με τις τάπες στον Μπόατενγκ και ο Κόντε την ανατροπή του πλάνου του. Η Ιταλία δεν πήρε κανένα απολύτως ρίσκο, την ενδιέφερε κυρίως η αναχαίτιση των γερμανικών επιθέσεων. Κακή εκτίμηση υπήρξε στη φάση του 106', αλλά ο Ντράξλερ δεν εκτέλεσε σωστά, ενώ στην αντεπίθεση του 109', η πάσα του προς τον Μίλερ ήταν κάκιστη.

Η φάση με τον Ινσίνιε ν' απειλεί στο 113' θα μπορούσε να ρίξει στο καναβάτσο τους καλύτερους Γερμανούς, αλλά ο Νόιερ μπλόκαρε σταθερά και το πέναλτι ήρθαν γιατί τίποτα δεν τ' απέτρεψε. Η Γερμανία μπήκε στη διαδικασία με την αύρα της ομάδας που δεν έχει χάσει από το 1976 και των 26/28 εύστοχων πέναλτι! Παρόλο όμως που ο Σβαϊνστάιγκερ είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς με το σκορ στο 2-2 (είχαν αστοχήσει Τζάτζα, Μίλερ, Εζίλ, Πελέ, Μπονούτσι), έστειλε την μπάλα άουτ και η διαδικασία συνεχίστηκε μέχρι το 18ο χτύπημα! Ο Νόιερ έπιασε αυτό του Νταρμιάν και ο Χέκτορ "τρύπησε" τον Μπουφόν για το 6-5 των Γερμανών που άντεξαν μετά τα δύο σοκ, στην κανονική διάρκεια και στα πέναλτι.

ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με τον Τόνι Κρος να μην έχει πολλές επαφές με την μπάλα στο τελευταίο τρίποντο εξαιτίας του εξαιρετικού Παρόλο ο Μεζούτ Εζίλ ανέλαβε διπλό ρόλο και κινήθηκε παντού. Δεν είχε πάντα την καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά η δική του κίνηση έφερε το 1-0, αυτός έφτιαξε την ευκαιρία του Γκόμεθ αμέσως μετά και δούλευε, αυτός είχε τις περισσότερες πάσες από κάθε άλλο συμπαίκτη του όταν η Γερμανία ήταν στην επίθεση.

Γερμανία - Ιταλία 1-1, 6-5πεν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Γερμανία (3-5-2): Νόιερ, Χέβεντες, Μπότενγκ, Χούμελς, Κίμιχ, Χέκτορ, Κεντίρα (15' Σβαϊνστάιγκερ), Κρος, Εζίλ, Μίλερ, Γκόμεθ (72' Ντράξλερ)

Ιταλία (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι (121' Τζάτζα), Φλορέντζι (86' Νταρμιάν), Ντε Σίλιο, Παρόλο, Στουράρο, Τζιακερίνι, Πελέ, Έντερ (107' Ινσίνιε)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δάκρυσε ο Μπουφόν στον αποκλεισμό της Ιταλίας
Ο... αναστενάρης Τζάτζα
Η διαδικασία των πέναλτι στο Γερμανία-Ιταλία
Το πανόραμα του Euro: Το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

21:09
Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του μεγάλου προημιτελικού μεταξύ της Γερμανίας και της Ιταλίας.
21:13
Μέχρι να ξεκινήσει η σπουδαία αναμέτρηση, ας θυμηθούμε μεγάλες μάχες μεταξύ των δύο ομάδων
21:20
Πάμε να δούμε τις συνθέσεις τω δύο ομάδων:

Γερμανία (3-5-2): Νόιερ, Χέβεδες, Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέκτορ, Εζίλ, Κρόος, Κεντίρα, Κίμιχ, Μίλερ, Γκόμεζ

Ιταλία (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Φλορένζι, Στουράρο, Παρόλο, Τζιακερίνι, Ντε Σίλιο, Πελέ, Έντερ
21:21
Στον πάγκο ο Ντράξλερ που ήταν εντυπωσιακός στο προηγούμενο για τους Γερμανούς. Από την άλλη ο Κόντε δεν είχε στη διάθεσή του τους Καντρέβα, Ντε Ρόσι και Μότα.
21:23

21:26

21:27
Τεράστιος Μπουφόν. Ο λόγος που η Ιταλία έχει φτάσει μέχρι εδώ. 
21:28
Czral : Μηπως θα κανει καμια αλχημεια ο Low οπως εβαζε τον Howedes πλαγιο μπακ? Ο Kimmich ειναι μεσος αν δεν κανω λαθος
21:28
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε 4-4-2 με τους Χέβεντες και Χέκτορ στα πλάγια και τους Μπόατενγκ-Χούμελς στα στόπερ. 
21:29
Στο Σταντ ντε Μπορντό διεξάγεται η αναμέτρηση. 
21:50
Αρκετοί παίκτες σήμερα κινδυνεύουν να χάσουν το επόμενο ματς λόγω καρτών.
21:54

21:58
Τώρα η ανάκρουση των εθνικών ύμνων 
22:03
Σέντρα στο παιχνίδι!
22:03

2' 

Οι Γερμανοί με τη μπάλα στα πόδια στα πρώτα λεπτά του αγώνα. 
22:05
Και η σύντροφος του Γκρατσιάνο Πελέ! Δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγόρι της...
22:06

4'

Πρώτο κόρνερ του αγώνα για την Ιταλία. 
22:07

5'

Σουτ του Στουράρο, η μπάλα πολύ μακριά. Καμία τύχη αυτή η προσπάθεια. 
22:09
Η Ιταλία δημιουργεί συχνά φάσεις από στημένα. Ίσως το να ψάχναμε κάποιον σκόρερ από την ιταλική άμυνα να είχε αξία. Τον Μπονούτσι ή τον Κιελίνι για παράδειγμα με τις αποδόσεις τους για anytime goal να φτάνουν το 19.00 στον Stoiximan.gr!
22:12

22:16
Ο Κεντίρα δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Ανησυχία στον γερμανικό πάγκο. 
22:18

15'

Αλλαγή για την Γερμανία. Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Κεντίρα. Ο Σβαϊνστάιγκερ παίρνει τη θέση του. 
22:22
Παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις μέχρι στιγμής. Ό,τι βολεύει δηλαδή την Ιταλία. 
22:24
Σκληρές οι μονομαχίες
22:27
Την ώρα που ο Λεβ, άγγιξε στη φανέλα του τον Τζιακερίνι...
22:31
Ακόμα η Γερμανία δεν έχει καταφέρει να απειλήσει την εστία του Μπουφόν. 
22:34
Ανδρέας : Γιάννη μπορείς να μας πεις γιατί λείπει ο Μπαλοτελι από αυτό το euro? Και ο Reus από ρη Γερμανία;
22:35
Γεια σου Ανδρέα. Ο Μπαλοτέλι είναι ο γνωστός Μπαλοτέλι τα τελευταία χρόνια. Φέτος τη μισή σεζόν ήταν τραυματίας στη Μίλαν κι όταν έπαιξε, ήταν μέτριος, πολύ κατώτερος από αυτούς που επέλεξε ο Κόντε. Από την άλλη ο Ρόις ήταν άτυχος για ακόμη μια φορά και δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Επομένως προτιμήθηκε να μείνει εκτός. 
22:36

22:39

35'

Νόιερ και Μπουφόν δεν έχουν μπει ακόμα στο παιχνίδι. Δεν έχουν απειληθεί καθόλου. 
22:43

22:44

41'

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Κίμιχ σέντραρε από δεξιά, ο Γκόμεζ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 
22:45

42'

Ο Μίλερ από θέση βολής χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ! Ο Μπουφόν μπλοκάρει τη μπάλα. 
22:46

44'

ΤΡΟΜΕΡΗ φάση για την Ιταλία! Ο Στουράρο έκανε το σουτ με τον Μπόατενγκ να αλλάζει πορεία στην μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Νόιερ. 
22:48
Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος. 
22:49
Ακούγεται το σφύριγμα της λήξης για το πρώτο ημίχρονο! Γερμανία και Ιταλία στο 0-0. 
22:50

23:00
Η σύντροφος του Τζούλιαν Ντράξλερ πάντως έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια του πρώτου ημιχρόνου. 
23:05
Ανδρέας : Φήμες λένε ότι θα έχουμε επανάληψη του ημιτελικού του Μουντιάλ του 2006. Ή τουλάχιστον η παράταση βρωμάει από μακριά
23:05
Για να δούμε Ανδρέα! Πάντως μέχρι στιγμής κατά εκεί πάει...
23:05
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!
23:07
Χωρίς κάποια αλλαγή στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες. Θυμίζουμε ότι η Γερμανία έχει κάνει μία αναγκαστική. 
23:12

23:14

54'

ΣΠΟΥΔΑΙΑ στιγμή για τη Γερμανία! Ο Γκόμες έστρωσε στον Μίλερ και ο τελευταίος έπιασε το σουτ με τη μπάλα να πηγαίνει προς τα μέσα. Τελευταία στιγμή όμως μπήκε μια κόντρα από τον Φλορένζι και κατέληξε κόρνερ. 
23:16

56'

Κίτρινη κάρτα στον Στουράρο. 
23:17

57'

Κίτρινη κάρτα και στον Ντε Σίλιο. Αν προκριθεί η Ιταλία χάνει τον ημιτελικό. 
23:19

59'

Κίτρινη κάρτα στον Παρόλο. Έχει γίνει σκληρό το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. 
23:20
Ωραία εικόνα από το Σταντ ντε Μπορντό
23:25

65'

ΓΚΟΛ! Η Γερμανία ανοίγει το σκορ στην αναμέτρηση!
23:27
Τρομερή μπαλιά του Γκόμες στα πλάγια για τον Χέκτορ. Αυτός γύρισε την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα και βρήκε τον Οζίλ στην καρδιά της περιοχής. Από το σημείο αυτό ο Γερμανός δεν μπορούσε να αστοχήσει και νίκησε τον Μπουφόν για το 1-0. 
23:28

68'

ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΑΣΗ για τους Γερμανούς! Ο Γκόμες πήγε να βάλει το γκολ της ζωής του με τακουνάκι απέναντι στον Μπουφόν, όμως ο Ιταλός βγήκε νικητής και έδιωξε. 
23:31

72'

Αλλαγή για τη Γερμανία. Εκτός ο Γκόμεζ και μέσα ο Ντράξλερ. 
23:31
κωστας : νε ρε γερμανια
23:33

74'

ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαμένη ευκαιρία για την Ιταλία με τον Πελέ! Το σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ. 
23:35
Μανος : Αντε να βγει χ-χ!
23:36

77'

ΠΕΝΑΛΤΙ για την Ιταλία! Ο Μπόατενγκ έχει κάνει χέρι μέσα στην περιοχή.
23:38

78'

ΓΚΟΛ! Ο Μπονούτσι εκτελεί στα δεξιά και νικάει τον Νόιερ για το 1-1!
23:40
Manos : Τι εννοεί ο φίλος δημοσιογράφος ότι στη φάση του γκόλ η μπαλιά ήταν τρομερή? Μας δουλεύει? Σε πόδι αμυντικού πήγε και άλλαξε πορεία. 100% τυχερό γκόλ. Που είδες την τρομερή μπαλιά?
23:40
H μπαλιά του Γκόμες Μάνο. Αυτή ήταν εξαιρετική και έκοψε την άμυνα στα δύο. Όχι η μπαλιά του Χέκτορ. 
23:41

79'

Χαμένη ευκαιρία για την Ιταλία. Το σουτ του Πελέ κόντραρε και πέρασε δίπλα από την εστία του Νόιερ. 
23:41
papse+ : Γεια μας παλικαρια.
23:42
vaggelis : Forca italia
23:43
Έχει ανέβει ο ρυθμός του αγώνα μετά τα δύο γκολ! η μπάλα πηγαίνει πάνω κάτω. Να δούμε αν θα υπάρξει κι άλλο τέρμα ή θα πάμε σε παράταση. 
23:43
kostas : Forza italia
23:45
Το χέρι του Μπόατενγκ στο πέναλτι.
23:46
Γιάννης : Η άμυνα της Ιταλίας ολιγώρησε στο γκολ που δέχθηκε. Αλλά από την άλλη πλευρά του γηπέδου, σταθερή "αξία" ο Μπόατενγκ...
23:47
Εμείς τα λέγαμε πάντως...
23:47
Μανος : Επόμενο γκολ Γερμανία....
23:47
chris : Forza ITALIAA
23:49

89'

ΤΡΟΜΕΡΗ στιγμή για τους Ιταλούς! Ο Ντε Σίλιο έκανε το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Nόιερ.
23:50

90'

Κίτρινη κάρτα στον Χούμελς. Αν η Γερμανία προκριθεί, τότε θα χάσει το επόμενο ματς. 
23:51
Παναγιωτης : Αποψη Ιταλία θα πάρει εκδίκηση!!!
23:52
Τρία είναι τα λεπτά του έξτρα χρόνου. Έχουμε μπει ήδη. 
23:54
Λήξη του αγώνα! Γερμανία-Ιταλία 1-1 και οδηγούμαστε σε παράταση. 
23:54
Pao13 : Μηπως ξερετε το σκορ απο πριν? Γιατι σε ολα τ προγνωστικα πεφτεται μεσα...
23:54
Μακάρι να τα ξέραμε φίλε! Αλλά τουλάχιστον το ότι πέφτουμε μέσα είναι καλό. 
23:54
Πανος : Ενα παιχνιδι για γερά νευρα
23:59
Ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο της παράτασης!
23:59
axinos : Αν και υποστηρίζω την Ιταλία, αν δεν έκανε το χέρι ο Μπόατενγκ, δεν βλέπω με ποιόν άλλο τρόπο θα μπορούσε να ισοφαρίσει.
00:00
Όπως πήγαινε το ματς μόνο με κάποιο στημένο θα ξεκλείδωνε η άμυνα της Γερμανίας. 
00:00

92'

Κίτρινη κάρτα στον Πελέ. Χάνει το επόμενο ματς αν προκριθεί η Ιταλία. 
00:01
kostas : Καντρεβα, Ντε Ροσι λείπουν σήμερα της Ιταλίας. Έχει κλείσει τις αλλαγές ή έχει περιθοριο να βάλει Ινσινιε;
00:01
Έχει κάνει μόνο μία αλλαγή ο Κόντε, Κώστα. Έχει περιθώριο για άλλες δύο. Λογικά θα τις δούμε σύντομα. 
00:02

00:06
Όπως πάει το ματς οι δύο ομάδες φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους τα πέναλτι. Εκεί θα πάμε με την Ιταλία και τον Μπουφόν. Με απόδοση 3.00 στον Stoiximan.gr. 
00:06
Bill : Γιατι εχει κανει μονο μια αλλαγη?
00:06
Προφανώς έβλεπε παράταση και ο Κόντε...
00:06
vagxri : Italiaaaaaaaaaaa
00:07
O Mπουφόν νωρίτερα γύρισε πλάτη και δεν είδε ο πέναλτι του Μπονούτσι. 
00:09
Lezos21 : Ιταλια ειμαι.. ας το παρει στα πεναλντι!!
00:09

101'

Σουτ του Μίλερ με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ. 
00:11

102'

Από μακριά δοκίμασε την τύχη του ο Μπόατενγκ, όμως η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ. 
00:11
Nick : Και ο μποατενγκ παραταση εβλεπε...
00:12

103'

Κίτρινη κάρτα στον Τζακερίνι για θέατρο. 
00:13
axinos : Γιατί φοράνε μαύρο περιβραχιόνιο οι Ιταλοί;
00:13
Εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης στη Ντάκα του Μπαγκλαντές. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και Ιταλοί. Είχαμε και ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα.
00:13
Μιχαλης : Τεράστιος Μπουφον..
00:14
Bill : Ποσες κιτρινες καρτες...?
00:15
Μέχρι στιγμής έχουμε συνολικά έξι. Πέντε για την Ιταλία και μία για την Γερμανία. 

Με το συμπλήρωση των 90, οι κάρτες ήταν τέσσερις. 
00:16
axinos : Στο Μπαγκλαντές εννοείς.
00:16
Σωστός! 
00:16
Το 1-1 παραμένει μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης. Ακόμη 15 λεπτά αγώνα. Αν έχουμε και εκεί ισοπαλία θα πάμε σε πέναλτι. 
00:19

107'

Ήρθε η ώρα για τη δεύτερη αλλαγή του Κόντε. Εκτός ο κουρασμένος Έντερ και μέσα ο γρήγορος Ινσίνιε. 
00:19
Lezos21 : Πιστευω οτι οποιος περασει θα το παρει κιολας...!!
00:19
παρασχος13 : ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Η ΙΤΑΛΙΑ
00:20

109'

Μακρινό σουτ του Σβαινστάιγκερ και η μπάλα ψηλά εκτός εστίας. Η φάση χάθηκε νωρίτερα όταν ο Ντράξλερ είχε την ευκαιρία να βγάλει τετ-α-τετ τον Γκόμεζ. Η πάσα του όμως ήταν κακή. 
00:21
Nick : Αν βγαλει κοκκινη στον μποατενγκ θα διαμαρτυρηθουν οι ιταλοι...
00:22

00:24

112'

Κίτρινη κάρτα στον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. 
00:24
Ilias : Forza italia
00:25

113'

Χαμένη ευκαιρία για την Ιταλία! Ωραίο γύρισμα του Ινσίνιε μέσα στην περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως ο Νόιερ μπλόκαρε τη μπάλα. 
00:25
Στατιστικό: 

Η Γερμανία έχει κερδίσει πέντε διαδικασίες πέναλτι και έχει χάσει μία στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Ιταλία έχει κερδίσει τέσσερις και έχει χάσει έξι!
00:26
kostas : Χθες το Βέλγιο έχασε λόγο προπονητή... Σήμερα η Ιταλία... Στο 105 και δεν κανεις τις αλλαγές σου; Ένα γρήγορο παίκτη να τους κάνει άλογα;
00:26
Άκης : Πάμε μωρή Ιταλία
00:26
axinos : Ο Μπόατενγκ θα είναι ο MVP της Ιταλίας.
00:27
Εάν τελικά προκριθούν οι "ατζούρι" τότε δικαιωματικά! 
00:27
Lezos21 : Αμα χασει η Γερμανια θα μας διωξει ολους απο την ευρωπαικη ενωση...
00:27

116'

Φάουλ για τη Γερμανία τώρα σε πολύ καλή θέση για σέντρα. 
00:28
Ο Κρόος γέμισε στην περιοχή, όμως έδιωξε ο Παρόλο με κεφαλιά!
00:30

119'

Σουτ του Οζίλ και μπλοκάρει ο Μπουφόν!
00:31
Στατιστικό: 

Η Γερμανία έχει 26 στα 28 πέναλτι σε αυτές τις φορές που έλαβε μέρος στην διαδικασία. Μάλιστα ήταν εύστοχη και στα τελευταία 23!
00:31
Nikos : Ελα Ιταλιαρα μου και πάω ταμείο 5000
00:32
Μακάρι Νίκο! Να έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας σε αυτό το ταμείο!
00:32

120'

Αλλαγή για την Ιταλία! Εκτός ο Κιελίνι και μέσα ο Τζάτζα. Κίνηση για... πέναλτι ήταν αυτή. 
00:33
Και τελειώνει το ματς! Γερμανία - Ιταλία 1-1 και πάμε στα πέναλτι. 
00:33
Ανδρεάς : Το φάντασμα του Grosso είναι στη Γαλλία. και όπου να ναι θα σκάσει μύτη.. Μη σου πω και του Del Piero
00:33
Nikos : Ευχαριστώ John !
00:33
Για να δούμε αν θα φάμε τελικά γλυκά!
00:33
Bakias : Στο τελος κερδιζουν οι Γερμανοι
00:33
Χρήστος : Αν περάσει η Γερμανία θα βγουν και πι Ι Ταλόι απο την Ευρώπη
00:34
Bill : Στο επομενο ματς αν περασει θα της λειπουν πολυ καλοι παικτες λογω κιτρινων καρτων
00:35
Από το 1976 έχουν να χάσουν σε πέναλτι οι Γερμανοί και από τη λόμπα του Πανένκα! Να δούμε αν ο Μπουφόν και η Ιταλία μπορεί να το αλλάξει αυτό. 
00:35

00:36
Άκης : Η ομαδα της γρμανιας ειναι σαμ την ΒΡ .Ειναι και οι δυο πολυεθνικες
00:36
Σβαϊνστάιγκερ και Μπουφόν διαλέγουν εστίες...
00:37
Ζυγου : Νομιζω οτι αυτος επρεπε να ειναι ο τελικος Αυτος ο αγωνας επρεπε να ειναι ο τελικος.
00:37
Ο Ινσίνιε πάει απέναντι στον Νόιερ
00:38
ΓΚΟΛ! Ξεγελάει τον Νόιερ και 1-0 η Ιταλία. 
00:38
Γιώργος : Πάμε μωρή τρέλα Ιταλία!
00:39
ΓΚΟΛ! Ο Κρόος σκοράρει και γράφει το 1-1. Έπεσε σωστά ο Μπουφόν όμως δεν τα κατάφερε. 
00:39
ΑΟΥΤ! Ο Τζάτζα αστοχεί, η μπάλα ψηλά άουτ!
00:40
ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ Ο ΜΠΟΥΦΟΝ το πέναλτι του Μίλερ! Παραμένει το 1-1. 
00:40
ΓΚΟΛ! Ο Μπαρτσάλι νικάει τον Νόιερ για το 2-1 της Ιταλίας. 
00:40
Chris : Πάμε Γερμανία
00:41
Ilias : Forza italia
00:41
ΔΟΚΑΡΙ! Χαμένο πέναλτι για τον Μεσούτ Οζίλ και η Ιταλία είναι μπροστά με 2-1. 
00:42
ΑΟΥΤ! Ο Πελέ χάνει το πέναλτι, στέλνει τη μπάλα άουτ. Πολύ κακή εκτέλεση. 
00:42
Italy : Ελλα ρε buffon
00:42
ΓΚΟΛ! Ωραίο πέναλτι από τον Ντράξλερ και 2-2 το ματς. 
00:43
Ανδρεάς : Ο Τζάτζα στα παιδικά του χρόνια πρέπει να είχε πρότυπο τον David Beckham. Θυμάσαι στο euro 2004 που η μπάλα έφτασε μέχρι το Bernabeu
00:43
ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ Ο ΝΟΙΕΡ το πέναλτι του Μπονούτσι!
00:43
Τελευταίο πέναλτι! Εάν ο Σβαϊνστάιγκερ ευστοχήσει θα στείλει τους Γερμανούς στα ημιτελικά. 
00:44
ΤΟ ΧΑΝΕΙ! Η μπάλα ψηλά άουτ!
00:44
ΓΚΟΛ! Ο Τζακερίνι νικάει τον Νόιερ για 2-3
00:45
Νικος Π. : Τι εγινε τρεμουν ολων τα ποδια αποψε?
00:45
ΓΚΟΛ! Ο Χούμελς κάνει το 3-3. Λίγο έλειψε να το αποκρούσει ο Μπουφόν. 
00:46
ΓΚΟΛ! Ο Παρόλο εκτελεί στο κέντρο και γράφει το 4-3 για τους Ιταλούς. 
00:46
Ελένη : Ιταλια ρεεε!!!!
00:46
ΓΚΟΛ! Ο Κίμιχ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπουφόν και ισοφαρίζει ξανά. 
00:47
ΓΚΟΛ! Ο Ντε Σίλιο σκοράρει. Δοκάρι και μέσα η μπάλα. 
00:47
Ο Μπόατενγκ πάει στην εκτέλεση...
00:48
ΓΚΟΛ! Ο Μπόατενγκ σκοράρει και γράφει το 5-5. 
00:48
ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ Ο ΝΟΙΕΡ το πέναλτι του Νταρμιάν και έχει ξανά την ευκαιρία να πάρει το ματς. 
00:48
Ο Χέκτορ πάει στην τελευταία εκτέλεση...
00:49
ΓΚΟΛ! Ο Χέκτορ νικάει τον Μπουφόν και στέλνει τους Γερμανούς στους "4" του EURO!
00:50
Η Γερμανία προκρίνεται για τρίτη συνεχόμενο φορά σε ημιτελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έδειξε πως στα πέναλτι απλά δεν χάνει! Μας την... έκανε ο Νόιερ, αλλιώς θα πιάναμε και αυτό το στοίχημα. 
00:50
Στα ημιτελικά οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Γαλλία - Ισλανδία. 
00:52
Μπορεί το ματς να μην είχε πολλές φάσεις, όμως είχε αγωνία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ένας αγώνας που σίγουρα θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί το πάλεψαν με ότι δυνάμεις είχαν, όμως οι Γερμανοί στα πέναλτι φαίνεται πως δεν έχουν αντίπαλο. 
00:53

00:54

00:54

00:54

00:56
Τρομερά συναισθήματα
00:58
Η Γερμανία νίκησε για πρώτη φορά την Ιταλία σε μεγάλη διοργάνωση σε 9 προσπάθειες! Χρειάστηκε βέβαια τη διαδικασία των πέναλτι για να γίνει αυτό.
01:06
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Ραντεβού αύριο βράδυ με την αναμέτρηση μεταξύ Γαλλίας και Ισλανδίας. Καλή σας νύχτα. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK