Σμολόφ: "Τα επεισόδια ήταν προβοκάτσια Άγγλων και Ουαλών"

Ο Φίοντορ Σμολόφ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι της Ρωσίας με την Ουαλία, τάχθηκε στο πλευρό των Ρώσων οπαδών, τονίζοντας πως τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στη Μασσαλία είναι προβοκάτσια των Ουαλών και των Άγγλων φιλάθλων.

Σμολόφ: "Τα επεισόδια ήταν προβοκάτσια Άγγλων και Ουαλών"
2016 AMA SPORTS PHOTO AGENCY

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι της Ρωσίας με την Ουαλία, ο άσος της πρώτης, Φίοντορ Σμολόφ αναφέρθηκε στα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στη Μασσαλία, κατηγορώντας τους Ουαλούς και τους Άγγλους οπαδούς για προβοκάτσια!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις, αλλά θα ήθελα να μας στηρίζουν οι φίλοι μας. Υπάρχουν πολλά βίντεο, στα οποία φαίνεται καθαρά ότι υπάρχει προβοκάτσια από τους Άγγλους και τους Ουαλούς. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει στις εξέδρες του γηπέδου. Εάν θέλουν να παλέψουν, ας οργανωθούν να το κάνουν αλλού, αλλά όχι στο γήπεδο.

Είμαι σίγουρος ότι η αναστάτωση δημιουργήθηκε εξαιτίας των μέτρων που ελήφθησαν στη Μασσαλία και ήθελαν να οργανώσουν όλο αυτό με πιο πολιτισμένο τρόπο. Μακάρι, οι συμπατριώτες μας να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν με πολιτισμένο τρόπο".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK