Ντε Χέα: "Είναι όλα ψέματα"!

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ ντε Χέα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μ' αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν μπλεγμένο σε υπόθεση πορνείας, διαψεύδοντας τα πάντα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσής του από την αποστολή της "φούρια ρόχα".

Ντε Χέα: "Είναι όλα ψέματα"!

Θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν μπλεγμένο σε υπόθεση κυκλώματος πορνείας πήρε ο τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα. Ο 25χρονος άσος, παρότι υπήρχαν συγκεχυμένες πληροφορίες, παραβρέθηκε τελικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Euro 2016 και μίλησε για το γεγονός.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είναι όλα ψέματα! Νιώθω δυνατός και θα παραμείνω στην εθνική ομάδα. Είναι όλα λάθος και την υπόθεση πλέον χειρίζονται οι δικηγόροι μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω. Ό,τι συνέβη μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να προπονηθώ σκληρότερα. Είμαι ένα ήσυχο αγόρι και δεν επηρεάζομαι εύκολα. Ειδικά όταν κάτι είναι ψέματα έχω ακόμα περισσότερους λόγους για να μην επηρεάζομαι. Έπαιζα Play Station στο δωμάτιό μου όταν έμαθα τα νέα. Γνωρίζω πολύ καλά τι έχω κάτι στη ζωή μου. Είναι όλα ένα μεγάλο λάθος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πιθανή εμπλοκή Ντε Χέα και Μουνιαΐν σε υπόθεση κυκλώματος πορνείας

News 24/7

24MEDIA NETWORK