Ο Ντελ Μπόσκε ενημέρωσε ότι φεύγει από Ισπανία

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε ενημέρωσε τους αρμοδίους ότι δεν θα συνεχίσει το έργο του στην Ισπανία.

Ο Ντελ Μπόσκε ενημέρωσε ότι φεύγει από Ισπανία
Ντελ Μπόσκε-Ισπανία

Παρελθόν θα αποτελέσει εντός ημερών ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισπανίας.

Μετά από οκτώ χρόνια με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο 65χρονος τεχνικός ενημέρωσε επίσημα τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ότι δεν θα συνεχίσει στο "τιμόνι" της "φούρια ρόχα".

Ντελ Μπόσκε και Βιγάρ συναντήθηκαν την Τρίτη, ωστόσο η απόφαση δεν θα ανακοινωθεί πριν από τη 15η Ιουλίου.

Η απόφαση, πάντως, δεν είναι πρόσφατη, αφού και τον Δεκέμβριο, μετά από συνάντηση με τον Βιγιάρ, ο Ντελ Μπόσκε είχε δηλώσει ότι δεν θα συνεχίσει μετά από το Euro, ανεξαρτήτως έκβασης.

Μάλιστα, ο Ντελ Μπόσκε είχε συνάντηση και με τον γενικό γραμματέα Χόρχε Πέρεθ, ο οποίος του δήλωσε ότι επιθυμεί να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος και ότι τον ήθελε ομοσπονδιακό τεχνικό, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπεσίκτας ήταν αμετάπειστος.

Στις 14 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, όπου ο Ντελ Μπόσκε θα παρουσιάσει την έκθεσή του για το Euro και θα υποβάλει την παραίτησή του.

Ο Βιγιάρ έχει αποφασίσει ήδη για τον διάδοχό του, τον Χοακίν Καπαρός, από τον οποίο έχει ζητήσει να είναι λιγομίλητος αυτές τις ημέρες. Η πιο πιθανή ημερομηνία παρουσίασής του, μάλιστα, είναι η 19η Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με "Έλληνα" οι τρεις υποψήφιοι για τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK