Τέλος η Σουηδία για τον Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα ενισχύσει την ολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας και στο Euro 2016 θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του με το εθνόσημο στο στήθος.

Τέλος η Σουηδία για τον Ιμπραχίμοβιτς

Τέλος η εθνική μετά το Euro2016 για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Στη συνέντευξή Τύπου ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο ο Σουηδός σούπερ σταρ ανακοίνωσε ότι, παρά την πρόσκληση ν' ακολουθήσει την ολυμπιακή ομάδα στο Ρίο, θα δώσει επί γαλλικού εδάφους το τελευταίο παιχνίδι του με το εθνόσημο.

Ο 35χρονος επιθετικός, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε πως " το τελευταίο μου παιχνίδι για τη Σουηδία θα είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι δεν θα είναι το αυριανό. Δεν θα συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς. Eλπίζω να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά, ακόμη κι αν αποκλειστούμε δεν θ' απογοητευτώ.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι αρχηγός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που με βοήθησαν να πετύχω ό,τι μέχρι σήμερα. Όπου κι αν πάω, πάντα θα έχω μαζί μου τη σουηδική σημαία και θα υπερηφανεύομαι γι' αυτήν. Και γι' αυτό δεν θα είμαι ποτέ απογοητευμένος".

Στο ματς με τους Βέλγους ο "Ίμπρα" θα συμπληρώσει 116 διεθνείς συμμετοχές, συνδυασμένες με 62 γκολ. Συνολικά είναι 6ος σε συμμετοχές και αρχισκόρερ στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK